6 ZPŮSOBŮ, JAK SE VÁS SNAŽÍ KONTAKTOVAT ŘÍŠE DUCHŮ/DUŠÍ/ANDĚLŮ


1. Živé sny nebo vize během meditace: svět duchů velmi často přenáší vzkazy během doby, kdy jste ponořeni do říše snů. Taktéž vám mohou před očima promítat konkrétní film během vaší meditace, kdy se dostáváte do stavu naprostého oproštění se od reality a okolního světa. Začnou vám vytvářet scénáře a nabízet vám archetypy, aby tak přilákaly vaši pozornost. Když spíte, jste v přímém kontaktu s tímto světem a duše se snaží podělit se s vámi o to, co v realitě bývá ukryto. Pokud chcete takto s dušemi mluvit, je vhodné položit jim konkrétní dotaz před spaním, a abyste posílili možnost, že se k vám dostane na danou otázku i odpověď, můžete požádat o spolupráci anděly a archanděly.
2. Smysly: duše či duchové komunikují skrze vaše smysly, jako je zrak, sluch, chuť, čich a hmat. V určitý okamžik vás mohou donutit cítit konkrétní květinu, i když je venkovní krajina zasypána čerstvě napadeným sněhem, dokáží rozeznít nevysvětlitelné zvonění v uších, využijí vaše periferní vidění, skrze které můžete na vteřinu zahlédnout určitý stín či pohyb, zničehonic cítíte jakoby letmý dotyk podobající se záchvěvu záclony, která vám přelétne přes kůži... Přibývá lidí, kteří se dokonce zničehonic probudili a viděli konkrétní postavu, která většinou stojí u postele, mnohdy v kápi a čumí. V takové chvíli je dobré se poddat vnímání a zkusit pochopit, co vám konkrétní duch či duše chce říct.
3. Elektronika: velmi často mi klienti tvrdí, že se setkávají se situacemi, ve kterých se naprosto nepochopitelně zapne jejich televizor v obývacím pokoji, ač v něm zrovna nikdo není, páč jsou dvě hodiny ráno, anebo se vypne rádio či dojde smska z mobilu, ve kterém není o jejím zaslání ani zmínka. Těch možností, se kterými se můžete setkat, je pochopitelně víc: rozsvícení lampy, kolaps počítače, auto vám zastaví a vy jej nejste schopni jakkoli znovu uvést v činnost... Z filmů znáte situace, kdy zazvoní telefon, vy jej zvednete a na druhém konci je ticho anebo chrastění v elektrickém vedení jako takové.
4. Pocit "já vím": určitě jste každý alespoň jednou v životě zažili, že jste z ničeho nic dostali do hlavy zprávu či informaci o nějaké záležitosti, o které jste v tu chvíli třeba vůbec nepřemýšleli, nicméně přijali jste ji okamžitě jako fakt, jako něco neměnného. I to jsou situace, kdy s vámi mluví duše nebo strážní andělé, a tím vás vedou tam, kam se máte dostat. Ti citlivější z vás slyší i konkrétní hlasy, mají při tom mravenčení či pocit létajících motýlků v žaludku... Opět se to liší z jedince na jedince. Tak jako tak jsou to další znamení toho, že s vámi někdo mluví, že vám někdo něco konkrétního chce či musí sdělit.
5. Husí kůže a pocity mrazení: tento pocit zažil snad každý z vás. Můžete být v tropech, kde je 50 stupňů ve stínu a najednou vám přejede po celém těle husí kůže, která velmi často po chvilce odezní. Je to doprovázeno stavem, kdy najednou jakoby zcepeníte, zarazíte se, zmrtví vám nohy, cítíte mrazení či mravenčení, nechápete, co to je. Ano, vážení, i tohle je znamením toho, že se nějaká dušička kolem vás zrovna mihla, chtěla o své přítomnosti říct, "pozdravit" vás. Tyto pocity nejčastěji zažijete na tajemných místech, hodně o nich mluví ti, kteří odvádějí duše a chodí čistit různou negací a entitami zaneřáděná místa, např. sklepení, hrady, opuštěné stavby, hřbitovy, kostely apod. Já při těchto pocitech dokonce ihned rozpoznám, zda jde o duši hodnou či naopak temnou, vidím ji, slyším ji i jinak "vnímám"; zažila jsem i stavy, kdy mě dokonce daná bytost škrtila, podkopávala mi zezadu kolena, držela mě za zápěstí, stála těsně za mými zády, vysmívala se mi a "dýchala" mi na krk. Zkrátka sranda, no :D
6. Znamení v ulicích, písničky, texty v knize: poslední možnou variantou, kdy dostáváte odpovědi či vzkazy z jiného světa, jsou situace, kdy například jedete MHDou, jste ponořeni v myšlenkách, možná si dokonce zrovna položíte nějaký vnitřní dotaz a najednou máte potřebu zvednout zrak a vykouknout ven z okýnka a tam je billboard s nápisem, který odpovídá zcela tomu, na co jste se ptali. Anebo vám při úklidu vypadne z police kniha, na zemi se rozevře na konkrétní stránce a vy, místo abyste ji rovnou zarovnali mezi ostatní, máte zrovna v tu chvíli potřebu zrakem spočinout na konkrétní větě či slově, která vám opět odpovídá na vámi dlouho neřešitelný problém. Podobně fungují i texty písní, které zrovna začne vaše oblíbené rádio hrát, když se vám hlavou řítí myšlenka, co s tím či oním teď zrovna udělat.
Tak, snad jsem na nic nezapomněla. A i kdyby, za čas to beztak pro líné nehledače starších příspěvků znovu sepíšu.
Krásné deň, lidi :-)

Fotka uživatele Morgana.

Populární příspěvky z tohoto blogu

JMÉNA S TĚŽKOU KARMICKOU ZÁTĚŽÍ

PRSTY NA RUKOU A PSYCHOSOMATIKA

ANDĚLSKÁ ČÍSLA