OCHRANNÝ ŠTÍT


Dnes vám napíšu pár řádků o tom, jak se chránit před negativními energiemi. Těch variant, jak si vytvořit ochranný štít, je samozřejmě mnohem víc. Tento můj popis berte jako jeden z mnoha, vždy záleží na vás, jak si jej vytvoříte, co si při něm budete vizualizovat.
Nejdříve ale pár slov k tomu, k čemu takový štít slouží. Je dobrý předně k tomu, aby se k vám (k vašemu tělu, do něj i k vaší duši) nedostalo nic nevyžádaného, zlého, nenávistného, závistivého, zkrátka nějakým způsobem oslabujícího a ohrožujícího... Taktéž je to prevence, jak se chránit před kletbou či napadnutím ze stran černomagicky orientovaných mágů a čarodějek. Jak zjistíte, že zrovna vy ochranný štít potřebujete? Je to jednoduché: cítíte se dost často unavení, ač spíte a odpočíváte dostatečně, jste často nemocní, psychicky nestabilní, nemáte žádnou chuť věnovat se koníčkům, práci, dětem, rodině apod. Energie je všude dostatek. Je to univerzální zdroj, ze kterého můžete čerpat vy všichni a nepotřebujete k tomu žádné zasvěcení Reiki či Shambally, to jsou jen bludy. Nemusíte ji ani nikomu jinému krást, nemusíte absolovat žádné kurzy a podobné blbosti, stačí využít té, která je otevřená pro všechny ve Vesmíru. Pro začátek se stačí začít pravidelně usmívat, smát se, bavit se, zpívat si a tancovat. Dle chuti, všude a bez ohledu na to, zda danou činnost zvládnete nebo ne.
Napojení na energetický kanál: zajistěte si, abyste byli nerušeni. Vypněte mobil, zamkněte se do místnosti a rodině oznamte, ať vám na půl hodinky až hodinku dá pokoj. Pak se postavte zpříma, nohy lehce od sebe a zavřete oči. Nejlepší je stát čelem k oknu, které si můžete na danou chvilku otevřít, aby na vás proudil čistý vzduch a možná i svítily sluneční paprsky. Pokud máte možnost, jdětě do zahrady, do nějakého klidného místa bez očumování sousedů a kolemjdoucích. Zhluboka se párkrát nadechněte a vydechněte. Přestaňte myslet na každodenní starosti, oprostěte se od reality. Pak svůj dech stabilizujte do pravidelného dýchání a asi 3 minuty jen dýchejte a vnímejte, jak se vám při tom pohybuje hruď. Poté si představte dva kanály, které máte pro přísun energie: první kanál vychází zespod ze země a probíhá podél páteře nahoru, obkrouží shora hlavu a vylévá se u pupku. Druhý kanál vychází shora z vesmíru a probíhá paralelně s prvním kanálem, ovšem je od něj vzdálen asi centimetr a vede dolů, pod šlapkami zakrouží a vydá se před tělem směrem k pupku, kde se taktéž vylévá. Tyto kanály se nekřižují, ani jinak nedotýkají a ve výši pupku se vylévají jako vodopády. Vnímejte při tom pouze tyto dva toky, jak vámi proudí, přinášejí čistou a neponičenou energii a odvádí tak z vás zároveň i vše, co jste si v sobě stihli nastřádat. Toto cvičení dělejte dle svého uvážení, nicméně i když na něj nebudete mít čas, soustřeďte se aspoň pět minut denně svému dechu. Při každém nádechu do sebe dostáváte energii, čistou, zlatavou, každým výdechem se zbavujete stresu, strachu, negací.
Přijímání energie Země a Slunce: postavte se zpříma, nohy lehce rozkročené. Zavřete oči a zkuste procítit půdu pod nohama, na které stojíte. Poté se pomalu ohněte a dotkněte se Matky země i dlaněmi rukou. Pokud vám to nejde, stačí se dotknout jen prsty nebo si dotyk vizualizovat. V myšlenkách nebo klidně i nahlas Zemi poděkujte za vše, co vám dává, čím se o vás stará a že vám dovoluje se po ní procházet. Pak si z ní dlaněmi naberte energii, jakobyste nabírali z řeky vodu a chtěli se osvěžit. Poté se pomalým způsobem zase vraťte do vztyčené polohy a své ruce na solar plexus a vnímejte, jak se vaše tělo plní silou zemské energie. Pak se postavte na špičky, ruce dejte nad hlavu a poděkujte Slunci za světlo a teplo a při tom si představujte, jak vám jeho zlatá energie po rukách sklouzává a dostává se do vás. Opět si pak ruce na chvíli položte na solar plexus.
Ochranný štít: ochranný štít si každý představuje jinak. Můžete si třeba vizualizovat, že jste jakoby obaleni v obalu, který se vás ale nedotýká, je od vašeho těla vzdálen na 10 až 15 centimetrů. Jeho barva je třeba zlatá nebo průzračná a má sílu, díky které se k vám nedostane nic, co nechcete, co si nevyžádáte. Tento obal je potřeba ale udržovat, to znamená, "vytvářet" si jej pravidelně, někdo to dělá každou noc před spaním či každé ráno před odchodem s domu. Můžete také požádat o ochranný obal či ochranu jako takovou od svého strážného anděla, či požádat 4 archanděly: Michaela, Rafaela, Gabriel a Uriela. Někdo používá i metodu 8 zrcadel, které si vizualizuje kolem svého těla: 6 kolem těla, jedno nahoře a jedno dole. Všechna zrcadla pak ukazují ven, aby odrážela negativní a vracela je k odesílatelům.
Tohle vše pak posílíte očistmými koupelemi, o kterých jsem již psala, nošením očištěných minerálů a ochranných symbolů, amuletů, talismanů a hlavně svou vlastní vírou. Věřte, že kdokoli k vám něco vyšle, 3x se mu to vrátí zpět. Při tom všem si dávejte pozor na energetické upíry, nebojte se jim vyhýbat, odmítat jim pomoc, naučte se nejen jim říkat ne, je to vaše ctěné právo, které nemusíte vůbec nikomu vysvětlovat ani jinak obhajovat. A konejte v lásce. K sobě i okolnímu světu. :-)

Fotka uživatele Morgana.

Populární příspěvky z tohoto blogu

JMÉNA S TĚŽKOU KARMICKOU ZÁTĚŽÍ

PRSTY NA RUKOU A PSYCHOSOMATIKA

ANDĚLSKÁ ČÍSLA