PÁR SKUTEČNOSTÍ O MUŽÍCH, KTERÉ LZE UPLATNIT U VŠECH MŮŽU NEVYJÍMAJE


1. Každý muž myslí ptákem. Každý!
2. Každý muž má či měl milenku. (Ano, i ten škaredý, švidravý, tlustý Fanda odvedle.)
3. Každý muž se rád lituje a fńuká. (A bude pokračovat, dokud mu nepofoukáte bébí, páč jinak odejde tam, kde ho politují a bolístku pofoukají, rozuměj k jiné dámě, tedy pokud to není hardcore chlapec, co běží i ve svých čtyřiceti letech ke své mámince.)
4. Muž je další dítě do počtu. Potřebuje teplou stravu, čisté oblečení a 24/7 pozornost.
5. Muž nezvládá vykonat žádnou činnost bez předchozího alespoň dvouhodinového přemýšlení nad aktivitou (rozuměj o hovně). To, že byste sama měla hřebík již dávno ve zdi zaražen a kochala se zavěšeným obrazem, je holý fakt.
6. Instrukce muži musíte dávat v jednoduchých větách. Souvětí a barevně obohacená frazeologie je nad jeho chápání, většinou se v tom všem ztratí a vlastně zapomene, co jste po něm chtěla. Pokud muž nezvládne něco zařídit či vykonat tehdy, kdy slíbil, zkontrolujte si v televizním programu, zda jste vy hlupka nezadala úkol v období hokejové ligy či formule 1, ve středu, kdy pravidelně chodí s kamarády do místní putyky na škopka, v pondělí, kdy pravidelně chodí na tenis či v úterý a pátek, kdy pravidelně chodí péct buchty do Big One fitness. (Ano, správně, je nutné počkat si na další čtvrtek. ;-) )
7. Při zadávání úkolů dělejte mezi větami odmlky, jednotlivé úseky musí muž totiž vstřebat. Není schopen si zapamatovat a zpracovat takové množství informací, které zvládne naráz třebas Ilona, když ji voláte po telefonu, a ona u toho stíhá s naprostou bravurou vnímat, odpovídat, klást dotazy, míchat na sporáku rajskou, kojit smrádě č. 1 a dělat matematický výpočet do školy se smrádětem číslo dvě.
8. Muž je machr do té doby, dokud žena nerozestele.
9. Muž očekává chválu i za takovou primitivnost, jakou je vynesení odpadkového koše. Na to nezapomínejte. To, že zvládl trasu z bodu A do bodu B a zpět bez újmy na zdraví a ztracení koše je přece téměř na medaili.
10. Muž vyžaduje povzbuzení, pohlazení, vyslechnutí o těžkostech jeho pracovního dne. To, že sama chodíte do práce, po práci rozvážíte děti do kroužků, jezdíte nakupovat, na úřady, vyzvedáváte děti z kroužků, děláte s nimi domácí úkoly, lítáte chytat, sbírat a sušit floru do jejich školních projektů, vaříte, chystáte svačiny, ládujete pračku, žehlíte a tak dále, to je vedlejší a sem to netahejte. Jasný?
11. Všimly jste si někdy v ulicích, jak jsou ti pánové vlastně strašně legrační? :D
Kluci, berte to s humorem, ju? Já vás totiž stejně miluju :*

Populární příspěvky z tohoto blogu

JMÉNA S TĚŽKOU KARMICKOU ZÁTĚŽÍ

PRSTY NA RUKOU A PSYCHOSOMATIKA

ANDĚLSKÁ ČÍSLA