JAK POZNÁTE ČARODĚJKU/ČARODĚJE


Za poslední dobu se vyrojilo plno stránek čarodějů a čarodějek, sladkých lidiček, kteří prý mají všelijaké schopnosti, od čtení karet až po čištění karmy. Každý druhý se ohání pálením papírků, zaříkávadly, je ulepený od vosku a v drdolu má zapletený křišťál. To je taky důvod, proč napíšu svůj vlastní pohled na to, co to je či znamená být čarodějem, ač jsem toto téma - jako ostatně většinu z nich - již v minulosti zpracovala. Opakuji, že jde o můj názor, který se nemusí shodovat s názorem jiných sluníčkových človíčků, kteří se tu ohánějí kyvadly, Crowleym či slepičím pařátem nebo tygřím hovnem.
Nuže:
1. Čaroděj pozná druhého čaroděje už při prvním kontaktu. Nejde o to, zda je člověk blonďatý nebo černovlasý, tlustý nebo štíhlý, ve fraku či s kápí na hlavě, zda voní kadidlem či se za ním vznáší smrad z hnoje, zda je oděn v růžovém či od hlavy k patě v černém. My si koukneme do očí a víme. Jinak a lépe se to říct nedá. Prostě víme. Navíc při prvním pohledu do právě zmíněných očí mezi námi proběhne jistý "dialog", ve kterém si zodpovíme na otázky vyřčené daným pohledem. Koho známe z minulých životů, toho rozpoznáme a tím pádem mezi námi opět bezeslovně proběhnou pozdravy ve stylu: "Tak jsme se přece jen zase potkali." Kdo zažil, ví, nebudu to rozepisovat, nejde to lépe přiblížit.
2. Máme hodně pronikavé, většinou velmi krásné, hluboké, vyprávějící oči. Tady pozor, ne každý s krásným kukučem je obdařem magií. Nicméně asi jste zaznamenali u jistých lidí, že vás z jejich pohledu až zamrazilo, že jste měli potřebu o krok ustoupit, pocítili jste strach, respekt, anebo jste dokonce nebyli schopni udržet oční kontakt a museli se dívat jinam, páč jste vnitřně "tušili", že ten člověk ve vás čte, že si před ním nemáte šanci na nic hrát, že ho neutáhnete na vařené nudli. Pokud jste takového jedince potkali, buďte si jisti, že to byl jeden z nás.
3. Nemusíte patřit k žádné čaroskupině, bydlet na samotě, nemusíte být zasvěcení, nemusíte běhat nazí při úplňku po lese, nemusíte doma zapalovat svíce všech barev, míchat elixíry, vytvářet kouzelné škapulíře, pálit kadidlo, mít za krkem černého kocoura, na nose bradavici jak pětikorunu, za uchem netopýra, nemusíte mít na sobě zavěšeno pět kilo minerálů, vytetovaný pentagram, na polici dvacet balíčků výkladových karet, sušit byliny... Čarodějnictví nemá jasně daná pravidla, nemusíte být ocejchováni či schváleni nějakou autoritou.
4. Na lidi působíte charismaticky, bývají z vás dost často nervózní, mnozí se bojí, slabší jedinci se vám dokonce ze strachu vyhýbají, přestanou se s vámi stýkat. Umíte strhnout davy, přitahujete okolí. Ti odvážnější vás žádají pravidelně o radu či náhled, obdivují vás, fascinovaně na vás zírají a vyprávějí o vás.
5. Máte znalosti, dovednosti a vědomosti, které jste nezískali v tomto životě. Znáte byliny a rostliny, víte, jaké stanoviště potřebují, co vám dodají či uberou, aniž byste studovali bichle známých botaniků. Umíte číst z karet, rukou, očí, kávové sedliny, umíte pracovat s kyvadlem, komunikovat s Vesmírem, anděly. Vidíte duše a duchy, chodí vás navštěvovat různé entity, které z vás mnohdy mají větší respekt až obavy než vy z nich.
6. Pamatujete si na své minulé životy, cítíte, že je kolem vás někdo, kdo vás z minulých inkarnací hledá, chce zabít či jinak zničit. Poznáte tyto jedince při prvním pohledu na fotografii, osobní kontakt není třeba. Minimálně jednou jste byli popraveni, upáleni či pronásledováni jako čaroděj či čarodějka.
7. Názory druhých jsou vám u prdele, nestaráte se. Máte sílu, kterou umíte využít i zneužít v mžiknutí oka. Umíte úspěšně uhranout, proklít, způsobit nemoc či zabít. Lidé ve vaší společnosti ztrácejí kontrolu nad sebou samými, ač jsou jinak velice dominantními jedinci.
8. Dokážete úspěšně a ne okatě ovládnout veškeré možné situace, dění a lidi. Bohužel i bohudík pro ně.
9. Máte talent zvládnout spoustu činností, i kreativních a nemáte čas ani náturu pomáhat vždy a každému, poslouchat nářky slabých, foukat bébí těm, kteří neví co sami se sebou. Umíte pomoci, ale znáte svou hodnotu, kterou nemrháte na nevděčné a vysilující individua.
10. Jste jiní. Vyčuhujete z davu. Nemusíte křičet, ani nijak na sebe upozorňovat, přesto lidé vědí, že jste tu. Mluvíte beze slov. Cítíte energie, vibrace, vidíte nemoci, máte vize z minulosti a vhledy do budoucnosti. Slyšíte dávno vyřčená slova i věty, které teprve řečeny budou. Vidíte situace, které se staly nebo teprve stanou. Máte fluidum, které je neotřelé, zvláštní, dodávající energii. Máte v sobě sílu, která druhé o(c)hromuje. Většina lidí vás nenávidí a to nejen proto, že říkáte za každých okolností pravdu a to bez příkras a uzardění. Jste duší rebel, kterého nelze zaškatulkovat.
Tak, tohle jen ve stručnosti, páč je toho pochopitelně víc, leč nechci tu ťukat ještě hodiny do klávesnice, která mnohdy už tak mou rychlost nestíhá a seká se :D Tady na fb pár čarodějů a čarodějek je, vím o nich. Ty zbylé, kteří se tak jen tváří, netřeba jmenovat. Vybrali si tuhle cestu, tak ať si po ní dál šlapou. Je jasné, kam vede. Magii si totiž vybrat nemůžete, ona si vybírá vás.
Krásné deň, broučci a berušky. A vyražte aspoň dnes ven, tady na fb krom mého psaní stejně už nic nestojí za řeč ;-) Lavjůůů <3

Populární příspěvky z tohoto blogu

JMÉNA S TĚŽKOU KARMICKOU ZÁTĚŽÍ

PRSTY NA RUKOU A PSYCHOSOMATIKA

ANDĚLSKÁ ČÍSLA