ČTYŘI ŽENSKÉ HORMONÁLNÍ FÁZE

 (Kucííí, vytiskněte si to a narvěte už konečně do palice) :-)
1. - 6. den: menstruační fáze: je unavenější a chce být sama. Kontakt se světem ji vyčerpává, potřebuje odpočívat. Má skvělé vhledy. Pomozte ji s domácností, vezměte děti ven. Připomeňte jí, že odpočívat je ok, nenuťte ji do práce.
7. - 13. den: dynamická fáze: žena je méně romantická a víc pragmatická, stíhá spoustu věcí, zajímá ji práce a úkoly,méně vaří a pečuje. Mluvte s ní jasně a na rovinu, řešte věcné záležitosti, dejte jí víc prostoru, nenuťte ji uklízet.
14. - 20. den: ovulační fáze: žena je neodolatelná a chce se milovat. Víc mluví a méně pracuje. Chce být s lidmi a pečovat, má jako prioritu vztahy. Buďte s ní, mluvte s ní, spěte s ní. Říkejte jí, že ji milujete, řešte osobní záležitosti. Nenuťte ji myslet logicky a bez emocí.
21. - 28. den: premenstruační fáze: je systematická a dokončuje, snadno se cítí zahlcena. Bere si věci víc osobně, uklízí, uklízí a uklízí. Pamatujte, že i tahle fáze zase přejde. Říkejte, že ji milujete i v této fázi. Vůbec nic s ní neřešte, neberte si nic osobně.
(Zdroj: internety)

Fotka uživatele Morgana.

Populární příspěvky z tohoto blogu

JMÉNA S TĚŽKOU KARMICKOU ZÁTĚŽÍ

PRSTY NA RUKOU A PSYCHOSOMATIKA

ANDĚLSKÁ ČÍSLA