ZRCADLO V MAGII


Zrcadlo je vlastně bránou do jiné dimenze. Zrcadlo sice je jen odrazovou plochou, která díky fyzikálním zákonům odráží okolní realitu, ale často se stane, že se při pohledu do něj zadíváte do jiné dimenze. Pokud se upřeně díváte na svůj odraz v zrcadle, jiná dimenze se dříve nebo později vynoří a nakonec seznáte, že místo do svých očí hledíte do úplně cizího pohledu vašeho vzdáleného dvojčete. Což je někdy docela o rozum, ti, co to zažili mi jistě dají za pravdu. V nejhorším případě se může stát, že se se svým zrcadlovým dvojčetem prohodíte (nikoli na tělesné, ale na astrální úrovni).
Do jiné dimenze za zrcadlem se také dá vycestovat při astrálním cestování a návrat odtamtud nemusí být vždy ve vašich silách, proto při astrálním cestování do zrcadel nikdy za žádných okolností nelezte a pokud možno se do nich ani nedívejte. Stejně tak se vyvarujte zrcadlové magii, protože můžete k sobě z jiného světa přitáhnout věci, které se k vám přichytí a můžou navěky pokřivit nejen vaše emoční či mentální tělo, ale i vaši duši. Zrcadla jsou také zloději energie a to i z hlediska fyziky - přijímají vaše světelné paprsky, vaši energii, aby vás mohli zobrazit a to, co se od nich neodrazí, to spolykají. Zrcadla jsou tedy destruktivní předměty a čím méně jich budete mít doma, tím lépe.
Učení feng shui doporučuje, abyste neměli zrcadlo naproti vchodovým dveřím nebo abyste je neměli v ložnici. Skrze zrcadla si totiž zkracuje cestu velké množství bytostí - v astrále je to průchozí plocha, stejně jako okno nebo dveře a zkušený poutník dojde skrze zrcadlo během vteřiny na druhý konec světa, zatímco nezkušený se mezi zrcadly ztratí navždycky.
Pokud tedy máte zrcadlo v ložnici, nedejbože tak, že se v něm odráží vaše postel, koledujete si o nepříjemné noční návštěvy. Průchody skrze zrcadla užívají hlavně energeticky slabé bytosti, které nemají dost síly, aby se astrálem pohybovaly jen silou myšlenek, což jsou zejména bludné duše, hladoví démoni a larvy a vůbec jiná astrální havěť. Andělé třeba zrcadla nevyužívají vůbec, takže pokud by vám nějaká bytost tvrdila, že je Anděl a přitom přišla skrze zrcadlo, nevěřte jí ani slovo a rychle ji pošlete pryč.
Mimochodem, víte, proč se podle legend Upíři neodrážejí v zrcadle? Protože je řeč o astrálních Upírech (de facto démonech, živících se životní energií lidí) a ti se v zrcadle ze své podstaty odrážet nemohou, stejně jako každá bytost, žijící v astrále - Víly, Skřítci, Duchové, Andělé, Démoni... NIKDO z nich se v zrcadle neodráží, protože v astrále je zrcadlo jen rám, kterým můžete projít jinam, nikoli odrazová plocha.
Pokud máte v pokoji, kde spíte, zrcadlo, pravděpodobně nebudete spát moc dobře a do snů vám polezou různé noční můry, které vyvolají strachem se živící škrkny, co přišly skrze zrcadlo a chtějí se na vás přiživit. Zabránit tomu můžete nejlépe tak, že zrcadlo vyhodíte pryč nebo ho aspoň přesunete do jiné místnosti. Pokud to nejde, tak ho na noc zakrývejte nějakým přehozem a pokud ani to nejde (třeba je zrcadlo moc velké), položte před něj křišťál, který bude destrukce pohlcovat a zabrání každé bytosti projít dovnitř (i ven), anebo na něj udělejte kříž (svěcenou vodou, rtěnkou, fixem). Tím vstup uzavřete.
(Zdroj: moudré knihy a internety)

Fotka uživatele Morgana.


Populární příspěvky z tohoto blogu

JMÉNA S TĚŽKOU KARMICKOU ZÁTĚŽÍ

PRSTY NA RUKOU A PSYCHOSOMATIKA

ANDĚLSKÁ ČÍSLA