VÝZNAM NEMOCÍ - ZTRÁTA VLASŮ


Fotka uživatele Morgana.Emocionální blok: Člověk ztrácí vlasy, když prožívá určitou ztrátu nebo strach ze ztráty někoho nebo něčeho. Příliš se ztotožnil s tím, co může ztratit nebo co už ztratil, a sužují jej pocity bezmoci; nebo je beznadějný tak, že má chuť "rvát si zoufalstvím vlasy". Je rovněž možné, že se obviňuje ze ztráty něčeho nebo z toho, že o něco připraví druhé kvůli nějakému svému rozhodnutí. Většinou je to někdo, kdo si dělá přílišné starosti o hmotnou stránku života a jenž má strach z názorů druhých i z toho, co se o něm bude povídat.
Duševní blok: Je-li to váš případ, podívejte se, co jste ztratili nebo co se bojíte ztratit, a uvidíte, že jste kvůli tomu byli přesvědčeni, že jste takoví nebo onací. Něco nebo někoho ztratit však není nic ponižujícího. Příliš se ztotožňujete s tím, co máte a co děláte, místo abyste zaměřili svou pozornost na to, kým jste. Myslíte si, že pokud tuto věc nebo osobu máte, ostatní si na základě toho budou myslet, že jste někým lepším. Měli byste si zkrátka říct, že pokud to vesmír zařídil tak, že něco nebo někdo zmizel z vašeho života, pak to zřejmě má nějaký pádný důvod.
Přestaňte být závislí na tom, co jste právě ztratili, a na tom, co se ztratit třeba jen bojíte, naučíte se tak získat odstup. Smiřte se také s tím, že svá rozhodnutí činíte nejlépe, jak dovedete, a že jejich důsledky představují vždy cenné zkušenosti, díky nimž se něčemu naučíte.
(Zdroj: moudré knihy a internety)

Populární příspěvky z tohoto blogu

JMÉNA S TĚŽKOU KARMICKOU ZÁTĚŽÍ

PRSTY NA RUKOU A PSYCHOSOMATIKA

ANDĚLSKÁ ČÍSLA