VÝZNAM NEMOCÍ - PLÍCE


Fotka uživatele Morgana.Emocionální blok: plíce přímo souvisejí s životem, touhou žít a schopností žít dobře, neboť plíce dodávají organismu kyslík, a tedy život. Problém s plícemi je známkou toho, že se člověk právě v tomto okamžiku prodírá životem s potížemi. Cítí smutek: buď pociťuje tak hlubokou beznaděj a sklíčenost, že už nechce dál žít, či jej dusí nějak situace nebo osoba, což mu brání vdechovat život tak, jak by chtěl.
Může mít pocit, že ztrácí prostor potřebný k pohybu, aby se dostal z určité situace. Plíce také ovlivňuje strach ze smrti a z utrpení nebo z toho, že někoho uvidíme umírat či trpět. Člověk, který si začíná myslet, že by bylo lepší, kdyby byl mrtvý, ztrácí všechny své touhy, jež jsou nezbytným palivem pro emocionální tělo.
Dýchání souvisí s nezávislostí a svobodou. První nádech v životě každého z nás nás odpojí od naší matky. Potíže s dýcháním tedy svědčí o strachu být samostatný, odseknout se od své matky nebo čelit neznámému.
Duševní blok: protože plíce patří mezi životně důležité tělesné orgány, onemocnění plic obsahuje závažné poselství. Čím je problém ve fyzické rovině vážnější, tím naléhavější poselství je to pro vás. Tělo vás ponouká k tomu, abyste nadechovali život z plných plic, abyste opět začali toužit a více si cenili života. Musíte si uvědomit, že jen vy sami máte schopnost uzavřít se, dusit se nebo se nechat dusit tím, co vás obklopuje.
Místo abyste dramatizovali určitou situaci, pokuste se v klidu vnímat pozitivní stránky svého života a všechny možnosti štěstí, které se vám mohou objevit. Vy sami můžete vytvářet toto štěstí a radost ze života a to změnou svých postojů k životu. Začněte aktivněji společensky žít. Když si přes den vzpomenete, několikrát se zhluboka nadechněte a vydechněte, pokud možno venku na čerstvém vzduchu, což vám pomůže lépe nadechovat život v emocionální a duševní rovině.
(Zdroj: moudré knihy a internety)

Populární příspěvky z tohoto blogu

JMÉNA S TĚŽKOU KARMICKOU ZÁTĚŽÍ

PRSTY NA RUKOU A PSYCHOSOMATIKA

ANDĚLSKÁ ČÍSLA