VÝZNAM NEMOCÍ - KYČLE

Fotka uživatele Morgana.
Emocionální blok: protože kyčle zajišťují pohyb při chůzi, jejich bolest svědčí o potížích rozhodnout se začít jednat při naplňování svých tužeb. Je to postoj typu "Co z toho, stejně to nepůjde!" nebo "Vůbec nic už mi nepůjde, pokud budu jednat tímto způsobem!". Člověk má pochybnosti, zda se pustit do nějaké věci nebo s někým začít spolupracovat.
Může si také myslet nebo říkat: "Tahle práce mi už nic nepřináší" nebo "Už se v životě nikam neposouvám". Pokud kyčel bolí více vestoje, je to člověk, který si přeje udržet se na nohou při rozhodování, ale jenž se nechává ochromit svým strachem. Pokud naopak kyčel bolí více vsedě nebo vleže, je to známkou toho, že dotyčný se bojí odpočinout si či si udělat přestávku tak, jak by potřeboval.
Duševní blok: stupeň bolesti je pro vás ukazatelem stupně poraženeckého postoje, který zaujímáte. Důvěřujte sobě i druhým, začněte rázně jednat a nebojte se odvážných rozhodnutí. Jak se budete postupně ubírat životem, s jistotou si vždy uvědomíte, zda vám vaše rozhodnutí vyhovuje, zároveň budete vědět, co dělat, pokud mezitím změníte názor. Potřebujete prožít novou zkušenost, abyste si ověřili, zda to, co právě teď chcete, je pro vás dobré, či nikoliv. Uvažováním typu "to nepůjde" nezjistíte, zda máte danou věc dělat, nebo ne.
Místo abyste si zoufali, že nepostupujete vpřed, pokuste se důsledněji si uvědomovat své pokroky. Pokud v ně nevěříte, ověřte si u druhých, zda jsou také přesvědčeni o vaší stagnaci. Budete-li flexibilnější, to znamená, začnete-li přijímat s důvěrou změny ve způsobu svého myšlení, velice se vám uleví. Nezapomeňte, že člověk v životě nedělá chyby, pouze získává zkušenosti.
(Zdroj: moudré knihy a internety)

Populární příspěvky z tohoto blogu

JMÉNA S TĚŽKOU KARMICKOU ZÁTĚŽÍ

PRSTY NA RUKOU A PSYCHOSOMATIKA

ANDĚLSKÁ ČÍSLA