VÝZNAM NEMOCÍ - KRVÁCENÍ


Fotka uživatele Morgana.Emocionální blok: krev představuje v metafyzice lásku k životu a tedy radost ze života. Ztrácí-li někdo krev, tělo mu tím naznačuje, že mu nějaký jeho vnitřní postoj právě nyní blokuje radost ze života. Protože krvácení se spouští náhle a s větší či menší prudkostí, lze z toho vyvodit, že dotyčný v sobě nějakou dobu něco zadržoval a že pravděpodobně i obecně má sklony neukazovat svou morální zemdlenost a své obavy. Poté, co dosáhl svých mezí a už dál nemohl potlačovat obsah svého nitra, mu pojednou podléhá.
Vnitřní krvácení má podobný význam až na jednu nuanci: projevuje se u člověka, jenž trpí v tichosti a kterému záleží na tom, aby se nikdo nedověděl, co prožívá. Prožívá svou bolest v izolaci, protože se domnívá, že nemá nikoho, komu by se mohl svěřit a od koho by se mu dostalo pomoci.
Duševní blok: krvácení vás upozorňuje, že je načase revidovat váš pohled na život v příslušné oblasti. Ukazuje vám, že berete život příliš vážně a že byste se měli naplno pustit do zábavních činností, jež vám přinesou radost, a ne investovat energii do toho, co vás jen vysává. Můžete se taktéž naučit vkládat radost do činností, které máte právě teď ve zvyku brát příliš vážně. Je to jen otázka vnitřního postoje a vnímání.
(Zdroj: moudré knihy a internety)

Populární příspěvky z tohoto blogu

JMÉNA S TĚŽKOU KARMICKOU ZÁTĚŽÍ

PRSTY NA RUKOU A PSYCHOSOMATIKA

ANDĚLSKÁ ČÍSLA