VÝZNAM NEMOCÍ - KLÍČNÍ KOST


Fotka uživatele Morgana.Emocionální blok: Jelikož všechny problémy související s kostmi mají co dočinění s autoritou, pak ten, kdo pociťuje náhlou bolest v klíční kosti, má často problém s autoritou někoho nadřízeného. Problém většinou spočívá v rozporu mezi tím, co člověk chce dělat, a tím, co mu je shora nařizováno.
Duševní blok: Je důležité si uvědomit, že máte právo na svůj vlastní názor, a necháte-li ovládat svůj život strachem, vaše okolí vás bude stále do něčeho nutit. Protože navíc každá bolest je známkou toho, že se člověk chce za něco potrestat, je velmi pravděpodobné, že cítíte vinu za své vzpurné myšlenky, a že se k tomu obviňujete z neodstatku odvahy dělat to, co opravdu chcete.
I když jste se jako malí nechali do něčeho nutit, protože jste se obávali některého z rodičů, neznamená to, že v tom máte pokračovat celý život. Dokážete-li vyjádřit to, co prožíváte, a projevit to, co chcete, uvidíte, že vaše strachy ztratí opodstatnění a že projevit se bude možná mnohem snazší, než jste se domnívali.
(Zdroj: moudré knihy a internety)

Populární příspěvky z tohoto blogu

JMÉNA S TĚŽKOU KARMICKOU ZÁTĚŽÍ

PRSTY NA RUKOU A PSYCHOSOMATIKA

ANDĚLSKÁ ČÍSLA