VÝZNAM NEMOCÍ - DĚLOHA


Fotka uživatele Morgana.Emocionální blok: protože děloha je prvním místem, kde se ocitne budoucí dítě, jakýkoli problém související s dělohou má co dočinění s přijetím, domovem, obydlím nebo něčím útočištěm. Nemůže-li žena porodit kvůli nějakému problému s dělohou, její tělo jí naznačuje, že v hloubi duše touží po dítěti, ale že strach větší než její touha ji ovlivňuje do takové míry, že u ní vytváří fyzický blok, jenž jí nedovolí hladce porodit. Trpět tímto typem problému může také žena, která si vyčítá, že se dobře nepostarala o první dítě.
Každá žena, kterou trápí problémy s dělohou, má navíc potíže dopřát si čas, aby v sobě nechala v klidu zakořenit nějakou novou myšlenku, než ji kokrétně projeví. Nebo jde o ženu, jež se obviňuje z toho, že nedokáže vytvořit dostatečné teplo domova pro své bližní.
Duševní blok: prostřednictvím tohoto onemocnění vás organismus nutí ověřit si, zda strach, který máte z porodu, nebo v přeneseném slova smyslu i ze stvoření něčeho nového, má ve vás stále reálné opodstatnění a zda je ještě vůbec skutečný. Potom si musíte udělat právo učinit své vlastní rozhodnutí. Důsledky vás v každém případě neminou bez ohledu na to, jak se rozhodnete. Měly byste si dopřát právo být jen člověkem a uvědomit si, že nejste povinny nikomu skládat účty. Váš život a vaše rozhodnutí náleží jen vám samým. Tělo vám navíc signalizuje, že by pro vás bylo lepší nechat si pokaždé víc času, než se do něčeho pustíte. Neznamená to, že byste se měly vzdávat vší spontaneity, ale spíše lépe rozlišit, kdy jednat spontánně. Nepoužíváte náhodou také někdy výraz "Co si mám počít?", když něco nechápete? I tato nerozhodnost vám brání v početí něčeho nového v jakékoli oblasti.
(Zdroj: moudré knihy a internety)

Populární příspěvky z tohoto blogu

JMÉNA S TĚŽKOU KARMICKOU ZÁTĚŽÍ

PRSTY NA RUKOU A PSYCHOSOMATIKA

ANDĚLSKÁ ČÍSLA