VELKÁ MĚSÍČNÍ BOHYNĚ - VLÁDKYNĚ NOCÍ




Během noci rozvine Měsíc - velká Bohyně - svou největší moc. Je to síla, jejíž magická moc umožňuje moudrým ženám a čarodějkám konat dobro pro lidstvo. Měsíc je však i symbolem pro trojí podobenství bohyně: Selenu (úplněk), Artemidu (přibývající Měsíc) a Hekaté (ubývající Měsíc a novoluní). Posiluje paranormální a magické síly, transformuje myšlenky a přání, a přijímá to, co vůči němu projevuje pokoru a co mu toužebně darujeme. Jednotlivé fáze jsou velmi důležité a je třeba je pečlivě sledovat, protože mohou energie posilovat, ale také oslabovat nebo dokonce i blokovat.
Přibývající Měsíc: přibývající Měsíc podporuje v těchto dnech vše, co leží člověku na srdci, dřímá v lidské duši a chce ven. Pomáhá všemu, co má růst a vyvíjet se. Vše, co člověk chce v této fázi napravit nebo si s čistými úmysly předsevzal, se v dobré obrátí. Vaše prosby o zdraví, blahobyt a štěstí budou vyslyšeny.
Úplněk: úplněk dává sílu proměnit ta nejtěžší předsevzetí ve skutečnost. Podporuje sílu prosadit se a vše vyjeví v jasném světle. Je to období velkého psychického napětí. Nyní se magické síly projevují nejvýrazněji. Rituály a obřady musejí být v této fázi prováděny s plnou zodpovědností, naplněné pozitivním duchem.
Ubývající Měsíc: během ubývajícího Měsíce se oslabují duševní, duchovní i tělesné síly. Intuice ztrácí na své intenzitě. V této fázi by se člověk měl stáhnout do sebe a neklást si žádné požadavky. Počkejte raději na některou z příznivějších měsíčních fází.
Novoluní: ve fázi novoluní by měly být velké rituály, zaříkávání, účinná kouzla a vyvolávání tabu. Ten, kdo se tím neřídí, brzy si bude moct vyzkoušet na vlastní kůži, jak se přání a magické modlitby obrátí naruby a jaké dokážou vyvolat nepříjemné účinky.
(Zdroj: moudré knihy a internety)

Fotka uživatele Morgana.

Populární příspěvky z tohoto blogu

JMÉNA S TĚŽKOU KARMICKOU ZÁTĚŽÍ

PRSTY NA RUKOU A PSYCHOSOMATIKA

ANDĚLSKÁ ČÍSLA