10 RUNA - NAUDHIZ

RUNA 10 - NAUDHIZ
Šťastné číslo: 10
Název: NAUDHIZ (NAUTHIZ)
Symbol: nedostatek, potřeba
Hláska: N
Strom: buk
Léčivá rostlina: rdesno hadí kořen
Živel: oheň, země
Význam: proti znechucení, depresi a utrpení, pomáhá při léčení dědičných nemocí
Vyjadřuje omezení způsobená nedostatkem. Musíte si vše dobře naplánovat, aby byli překonány všechny případné problémy. Runa může značit překážku, která musí být vykoupena velkým úsilím.
Věštecký význam
Symbolizuje nezdar a ztrátu, bídu a špatný osud. Může vyjadřovat útlak, přinucení a omezení. Může se také vztahovat ke smrti, která ale nemusí nastat ve smyslu fyzickém. Věštba často radí, aby byl „usmrcen' dosavadní vztah k životu a lidem kolem. Musíš nasbírat dostatek sil, aby ses s nepříjemnostmi vyrovnal.
Chudoba provází mnohé z nás od narození, někdo do ní upadne vlastní vinou, jiný nešťastnou náhodou, pro nikoho ale není příjemná. Někdo se z ní ale dokáže vymanit – často díky usilovné trpělivé práci. Runa Naudhiz pak nejen ukazuje nějaký nedostatek (potřebu), ale také dává naději, že naše dřina nám přinese toužebně očekávaný úspěch.
V oblasti vztahů, zejména partnerských, může být upozorněním – něco zde chybí, tímto způsobem se nedá pokračovat. Řešením v tomto případě může být jak pokus o změnu, tak ukončení vztahu. Snad největší službu nám tato runa poskytuje v oblasti duchovna. Poznat, že nám zde něco chybí, je narozdíl od finanční, zdravotní nebo partnerské situace pro nás samotné téměř nemožné a pokud nám něco takového naznačuje naše okolí, míváme tendenci nevěřit tomu.
Pokud si vytáhneme runu v řádné pozici – upozorňuje nás na zákon o příčině a následku. Neúspěch, těžkosti.
Obrácená pozice – počítejte s omezením všeho druhu, nedostatek financí, deprese.
(Zdroj: Lastura)


Populární příspěvky z tohoto blogu

JMÉNA S TĚŽKOU KARMICKOU ZÁTĚŽÍ

PRSTY NA RUKOU A PSYCHOSOMATIKA

ANDĚLSKÁ ČÍSLA