JAK SI SPOLU ROZUMÍ (RYBY)

JAK SI SPOLU ROZUMÍ (RYBY)
RYBY + BERAN
Dynamický Beran v ložnici plně uvolní sexuální potenciál Ryb. Beran bude dominantní, a to je přesně to, co Ryby hledají. V jiných oblastech bude tato kombinace nicméně vyžadovat velkou ohleduplnost. Ryby jsou velice citlivé na kritiku a Beran bývá často neomalený. Pokud si mezi sebou vyjasní vzájemné rozdíly, může to být vzrušující a trvalý vztah.
RYBY + BÝK
Oba jsou téměř stejně vášniví, ale vysoce citlivé Ryby potřebují zvláštní uznání, jehož se jim od přízemního Býka jen tak nedostane. Ryby jsou mnohem emocionálnější a sentimentálnější, takže se budou pravděpodobně cítit velmi ublíženě, bude-li se s nimi zacházet příliš věcně a stroze. Pokud se tento problém podaří překlenout, existuje určitá šance, že bude tato kombinace fungovat. Smyslný vztah, uspokojivé manželství.
RYBY + BLÍŽENCI
Dvě nestabilní znamení, vytvářející málo slibnou kombinaci. Může mezi nimi pochopitelně vzplanout fyzická přitažlivost, ale Blíženci jsou příliš proměnliví a Ryby příliš citlivé, než aby jim mohla vydržet. Ryby bude rozčilovat bezstarostnost Blíženců. Oba jsou tak egocentričtí, že nebudou schopni přizpůsobit se jeden druhému. Oba potřebují silnějšího a dominantnějšího partnera. Krátký, dost možná vášnivý vztah, avšak poměrně nevydařené manželství.
RYBY + RAK
Rak se patrně projeví jako náročný milenec, ale Ryba proti tomu nebude nic mít. V sexu jsou oba otevření a vášniví, takže asi stráví spoustu času v posteli. Rak převezme vedení a učiní většinu rozhodnutí. Bez ohledu na jejich občasné šarvátky si celkově vztao navzájem uspokojují své citové potřeby a respektují citlivost druhého. Vysoce slučitelný pár.
RYBY + LEV
Ohen a voda nejdou dohromady. Extrovertního Lva introvertní Ryby znechucují, a to i v posteli. Ani jeden z nich svého partnera nechápe. Sentimentální Ryby brzy začnou Lva nudit a nepřímo dohánět k tomu, že vyhledává uspokojení jinde. Ryby pak sedí ztrápeně doma a sní si své smutné sny, zatímco Lev se potlouká na lovu. Milostný poměr bude náročný, manželství nevděčné.
RYBY + PANNA
Rezervovaná Panna nemůže svým láskyplným Rybám nabídnout mnoho uspokojení. Panna odmítá jejich přemrštěné sexuální nároky, načež se začne chovat hyperkriticky a hledat na nich chyby. A najdou se i jiné problémy. Prakticky a logicky založená Panna se odmítá podřizovat extravagantnímu vkusu Ryb, natož se vyrovnat s jejich citovou nevyzpytatelností. Panna bude sestavovat plány, zatímco Ryby jednají impulzivně a bez přemýšlení - načež si své rozhodnutí často rozmyslí. Rozhádaný vztah, neradostné manželství.
RYBY + VÁHY
Dělá jim problém najít si k sobě jiný než pouze fyzický vztah. A i když se jim to podaří, pořád mají jen mlhavou naději, že to bude za něco stát. Váhy nebudou schopné převzít dominantní roli, kterou Ryby ze strany partnera tolik potřebují cítit. Oba mají rádi luxus, ale ani jeden z nich nebude ochoten pracovat natolik tvrdě, aby si jej vydobyl. Rozpolcený vztah a manželství, které časem zahořkne.
RYBY + ŠTÍR
Měli by se těšit hlubokému a velice uspokojivému fyzickému svazku. Výborně se k sobě hodí jako milenci, neboť Štírova síla zajišťuje pevnou podporu, kterou Ryby potřebují i v jiných oblastech. Ryby nebudou nikterak dráždit Štírovu žárlivost a jeho majetnické sklony si vykládají jako formu lásky, což také jsou. V milostném vztahu se oba rychle rozpálí a naleznou v něm zdroj naprostého uspokojení. Čím dříve se tihle dva najdou, tím budou šťastnější.
RYBY + STŘELEC
Možná si prožijí pár eroticky podnětných okamžiků, jenomže Střelec je nezávislý jedinec, který s oblibou riskuje, jakmile tohle Ryby vycítí, začnou na něm být paradoxně ještě závislejšími a citově přilnavějšími. Malátné milování Ryb jednoduše nudí neposedného Střelce, který se chce věnovat také jiným zájmům. Kromě toho bude v neustálém pokušení provokovat a zesměšňovat sentimentální tužby Ryb. Milostný poměr skončí stejně rychle, jako začal; manželství pak katastrofou.
RYBY + KOZOROH
Dobrý sexuální pár. Mohou se sice vyskytnout menší problémy a nedorozumění, avšak oba dva jsou dobře vyzbrojeni, aby se dobrali pozitivního řešení. Silný a dominantní Kozoroh ví, jak na to, aby se Ryby cítily žádoucími a zabezpečenými.Ryby na oplátku vnášejí do Kozorohova apatického citového života nádech romantiky. Jejich rozdíly se vzájemně doplňují a zajišťují jim velmi pěkný vztah a manželství.
RYBY + VODNÁŘ
Po sexuální stránce si mohou nějakou tu chvíli vyhovovat, neboť oba jsou nápaditými milenci. Ale egocentrické, subjektivně zaujaté Ryby mají málo společného s extrovertním, společensky založeným Vodnářem. Nezávislý a odhodlaný Vodnář nebude ztrácet svou drahocennou energii, aby Ryby soustavně podporoval a uklidňoval. Problémy se snaží Vodnář řešit logicky, zatímco Ryby na základě svých citů. A problémy je časem také zdolají.
RYBY + RYBY
Vzájemný soucit je zárukou toho, že oba výborně chápou sexuální potřeby druhého. Kdyby se jejich problémy daly řešit pouze jejich skvělou fyzickou slučitelností, byl by to jeden z nejvhodnějších párů zvěrokruhu. Avšak tyhle citové pijavice se brzy beze zbytku vysají navzájem. Bez silného, dominantního partnera se zásadně vydávají špatným směrem. Vysoce smyslný vztah, ale manželství paradoxně ztroskotá na neúnosném holdování sexu, případně totální mravní zpustlosti.
(Zdroj: moudré knihy a internety)

Fotka uživatele Morgana.

Populární příspěvky z tohoto blogu

JMÉNA S TĚŽKOU KARMICKOU ZÁTĚŽÍ

PRSTY NA RUKOU A PSYCHOSOMATIKA

ANDĚLSKÁ ČÍSLA