VÝZNAM NEMOCÍ - ZÁNĚT MOČOVÉHO MĚCHÝŘE


Fotka uživatele Morgana.Emocionální blok: ten, kdo trpí zánětem močového měchýře, prožívá značnou frustraci v souvislosti s emocemi, které zažívá. Pálí jej, že ostatní nevidí, co kvůli nim prožívá. Špatně vstřebává okolní události a svou vůli projevuje zmateně. Má přemrštěné potřeby od druhých. Pálí jej i jeho vnitřní hněv.
Duševní blok: Tělo vám našeptává, že je na čase převzít odpovědnost za to, co prožíváte. Nikdo na světě nemá čas starat se o vaše štěstí a emoce. Pokud si myslíte, že vám štěstí přijde od druhých, pak se možná načekáte pěknou řádku let. Jedině vy sami můžete problém řešit tím, že dotyčným osobám vyjádříte to, co prožíváte. Vězte, že prožíváte-li určitou emoci, pak je to proto, že jste z něčeho obviňovali druhé. Naučíte-li se milovat druhé bez očekávání, ušetříte si velkou kupu nepříjemných emocí.
Pokud máte problém, který vám brání močit, tělo vám dává najevo, že příliš kontrolujete své tužby a obáváte se je projevit. Je-li naopak problémem schopnost moč udržet, tělo tím signalizuje, že člověk už se nemůže ovládat, chtěl by, aby se všechna jeho očekávání plnila hned. Organismus se vám snaží naznačit, že prožívá přílišný tlak a že je načase jej uvolnit.
(Zdroj: moudré knihy a internety)

Populární příspěvky z tohoto blogu

JMÉNA S TĚŽKOU KARMICKOU ZÁTĚŽÍ

PRSTY NA RUKOU A PSYCHOSOMATIKA

ANDĚLSKÁ ČÍSLA