VÝZNAM NEMOCÍ - SVĚDĚNÍ


Fotka uživatele Morgana.Emocionální blok: svědění se vyskytuje u člověka, který po něčem extrémně touží, ale nedovolí si to, nebo jenž se cítí blokován nějakou osobou či okolností. Neustále se tím znepokojuje, což u něj vzbuzuje netrpělivost a podráždění.
Duševní blok: místo na těle, které vás svědí, je dobrým vodítkem ke zjištění oblastí, v níž se cítíte blokováni a do které přijímáte své tužby. Podívejte se, k čemu daná tělesná partie slouží. Jelikož svědění se týká kůže, jež souvisí s osobností, je silně pravděpodobné, že tuto touhu odmítáte ze strachu, že někoho zraníte, nebo kvůli obavám, co by si o vás druzí mohli myslet.
Než se dostanete do bodu, kdy vás vaše touha bude svrbět tak, že byste si nejraději rozdrásali kůži, bude moudřejší zhodnotit, zda je vaše touha realistická, nebo je to jen hloupý rozmar. Jde-li o rozmar, dopřejte si právo odložit ho na pozdější dobu s tím, že necháte věcem volný průběh a přestanete vše chtít kontrolovat. Je-li zmíněná touha zrealizovatelná, pokuste se čelit svému strachu tím, že vyjádříte druhým své požadavky a začnete jednat.
(Zdroj: moudré knihy a internety)

Populární příspěvky z tohoto blogu

JMÉNA S TĚŽKOU KARMICKOU ZÁTĚŽÍ

PRSTY NA RUKOU A PSYCHOSOMATIKA

ANDĚLSKÁ ČÍSLA