VÝZNAM NEMOCÍ - STŘEVA


Fotka uživatele Morgana.Emocionální blok: tkví-li problém v tenkém střevě, má to souvislost s neschopností člověka zapamatovat si a důkladně vstřebat to, co je pro něj dobré v událostech každodenního života. Příliš se soustřeďuje na detaily, místo toho, aby posoudil situaci z celkového pohledu. I když mu nevyhovuje třeba jen část toho, co se děje, bude mít tendence celou věc zavrhovat. I kvůli té nejmenší maličkosti se totiž obává, že mu bude chybět to, co potřebuje.
Problém v tlustém střevě se vyskytuje u toho, kdo se nepřestává zabývat starými myšlenkami nebo přesvědčeními, která už nepotřebuje (zácpa), či kdo příliš rychle zapomíná na myšlenky, jež by pro něj mohly být velmi přínosné (průjem). Často trpí úmornou mrzutostí. Jsou to lidé, kteří mají sklony na všechno láteřit místo toho, aby se pokusili vnímat pozitivní stránku věci nebo osoby, jež v nich vzbuzuje jejich strach z nedostatku.
Duševní blok: váš problém se střevy je důležitým upozorněním, že byste se měli naučit živit se jen pozitivním smýšlením, a ne strachem a znehodnocujícími myšlenkami. Také už byste se mohli zbavit svých obav z nedostatku ve hmotném světě. Bylo by záhodno pracovat především na své víře; rozvíjet víru v božskou přítomnost ve vás i ve vesmíru, která je zde, aby se starala o vše živé včetně vás. Přestaňte se zabývat svými starými záležitostmi, a udělejte tak v sobě místo na nové.
(Zdroj: moudré knihy a internety)

Populární příspěvky z tohoto blogu

JMÉNA S TĚŽKOU KARMICKOU ZÁTĚŽÍ

PRSTY NA RUKOU A PSYCHOSOMATIKA

ANDĚLSKÁ ČÍSLA