VÝZNAM NEMOCÍ - PAŽE


Emocionální blok: onemocnění paže se často vyskytuje u člověka, který se necítí dosti užitečný v tom, co dělá, a jenž pochybuje o svých schopnostech. Pociťuje smutek a žal, a proto se uzavírá do sebe a lituje se kvůli svému utrpení. Problém s paží se může vyskytnout i u člověka, jenž má potíže obejmout ty, které miluje, a cítí za to vinu. Měl by se možná zamyslet nad tím, co mu vlastně brání vzít někoho do náruče.
Člověka může bolet paže, jestliže se bojí druhému pomoci. Pravá paže souvisí s dáváním a levá s přijímáním. Bolest v paži trápí také často toho, kdo má vše potřebné proto, aby čelil nějaké nové situaci, ale nechává se příliš ovlivňovat svými myšlenkami nebo názory svého okolí, což mu brání v tom, aby v dané situaci jednal.
Protože paže jsou svým způsobem určitým prodloužením srdeční krajiny, svědčí o tom, že je musíme používat k tomu, abychom vyjdřovali lásku, a ne k tomu, abychom cítili břemeno péče o něco nebo o někoho. Paže nebyly umístěny na toto místo těla vůbec náhodou. Každého člověka nebo situace bychom měli vnímat s láskou a s láskou i pracovat, to je přání našeho srdce.
Jde-li o pravou paži, je možné, že se člověk necítí být schopen být něčí pravou rukou.
Duševní blok: pochybujete-li o sobě, o svých schopnostech i o své prospěšnosti, pak se necháváte ovlivnit tím hláskem v hlavě, který se vám snaží namluvit, že nejste dostatečně schopni nebo že nemáte dostatečnou sílu k tomu, abyste uskutečnili svá přání. Je také možné, že si myslíte, že na dané věci nemáte ani dostatečné znalosti.
Máte-li strach být něčí pravou rukou, ověřili jste si, zda jsou tyto obavy opodstatněné? Bez ohledu na své ego se musíte rozhodnout jednat s důvěrou, a naopak věřit, že máte vše potřebné, abyste to dokázali. Zastavit vás mohou jedině vaše pochybnosti, které způsobí, že minete svůj cíl. Pokud by pro vás bylo prospěšné nejednat, paže by vás nebolely. Bolest, již pociťujete, vás má naučit, že prvotní utrpení vám způsobuje váš způsob smýšlení. Kdybyste pozorovali při práci někoho, jako jste vy, jaké dobré vlastnosti byste na něm pozorovali? Budete-li se obdivovat, dodá vám to nesčetně víc energie, než když o sobě budete pochybovat.
Plynou-li vaše problémy spíše z toho, že máte potíže dávat najevo své city a lásku vůči druhým tím, že byste je objali, pak vám má bolest v paži pomoci prožít novou zkušenost - měli byste se naučit druhé objímat. Neznamená to, že byste se měli objímat na potkání s každým, ale spíše vám to má poskytnout právo změnit svůj duševní postoj ke způsobu, jímž projevujete city.
(Zdroj: moudré knihy a internety)

Populární příspěvky z tohoto blogu

JMÉNA S TĚŽKOU KARMICKOU ZÁTĚŽÍ

PRSTY NA RUKOU A PSYCHOSOMATIKA

ANDĚLSKÁ ČÍSLA