VÝZNAM NEMOCÍ - KŮŽE (PROBLÉMY)


Fotka uživatele Morgana.Emocionální blok: kůže většinou souvisí s vnímáním sebe sama vůči vnějšímu světu. Protože je určitým "obalem" těla, představuje obraz, který má člověk sám o sobě. Jemná kůže například znamená, že se člověk považuje za jemného.
Jakýkoli kožní problém souvisí se studem, jejž člověk prožívá ve vztahu k sobě samému. Věnuje příliš pozornosti tomu, co si o něm musí myslet ostatní, jejich úsudkům. Nedovolí si dostatečně být sám sebou a snadno sklouzne k tomu, že odmítá sebe sama. Často se cítí zasažen ve své celistvosti. Je to také člověk velmi citlivý vůči tomu, co se děje na povrchu, který se nechá příliš často zasáhnout druhými a jenž má potíže mít se rád takový, jaký je.
Je-li kožní problém spojen i s tvorbou hnisu, znamená to, že někdo nebo něco ti nevoní takovým způsobem, že v sobě podvědomě vyvoláváte tento problém, abyste dotyčného od sebe vzdálili.
Jestliže se člověk pokusil s někým neúspěšně sblížit, a nosí v sobě v důsledku toho mnoho nevraživosti až nenávisti, může si přivodit rakovinu kůže.
Pokud se problém týká jen povrchové části kůže, dotyčný prožívá těžce rozchod, ztrátu kontaktu nebo komunikace. Pociťuje to jako odmítnutí či konečný rozchod. Je to typ člověka, který chce zachraňovat všechny kolem sebe, především příslušníky opačného pohlaví.
Postižená část těla představuje oblast, v níž problém prožíváme (například vyrážka na tváři je projevem strachu "ztratit tvář").
Duševní blok: kůže je orgánem jasně viditelným pro vás i vaše okolí. Čím je problém zjevnější a čím více vás obtěžuje, tím jasněji to poukazuje na to, že váš způsob smýšlení a vaše názory o sobě samém vám škodí a že byste je měli naléhavě změnit.
(Zdroj: moudré knihy a internety)

Populární příspěvky z tohoto blogu

JMÉNA S TĚŽKOU KARMICKOU ZÁTĚŽÍ

PRSTY NA RUKOU A PSYCHOSOMATIKA

ANDĚLSKÁ ČÍSLA