VÝZNAM NEMOCÍ - KOUSÁNÍ NEHTŮ


Fotka uživatele Morgana.Emocionální blok: ten, kdo si kouše nehty, tím znehodnocuje všechny jejich funkce. Je to většinou někdo, kdo v nitru sžírá sama sebe, protože necítí ochranu především vůči některých detailům svého života. Může prožívat nevraživost vůči některému z rodičů, který jej dostatečně neochraňoval. Pokaždé, když znovu zažije tento nedostatek ochrany, má tendence začít si kousat nehty, což mu poskytne pocit bezpečí a zmírní to jeho úzkost.
Ten, komu se pro změnu nehty snadno lámou, se cítí vinen, že není v dané chvíli dokonalý. Jeho hledání dokonalosti i v těch nejmenších detailech jej připravuje o energii.
Duševní blok: prostřednictvím problémů s nehty dává tělo najevo, že nemusíte vše zvládnout sami. Měli byste si dovolit nebýt vždy dokonalí i v těch nejmenších detailech. Koušete-li si nehty, uvědomte si, že nemusíte vytvářet stresující situace, aby vás ostatní více chránili. Taková očekávání ve vás maximálně vyvolají velkou vlnu emocí. Naučte se vyjadřovat, co chcete, začněte druhým více důvěřovat a uvidíte, že jste chráněni mnohem lépe, než si myslíte.
(Zdroj: moudré knihy a internety)

Populární příspěvky z tohoto blogu

JMÉNA S TĚŽKOU KARMICKOU ZÁTĚŽÍ

PRSTY NA RUKOU A PSYCHOSOMATIKA

ANDĚLSKÁ ČÍSLA