VÝZNAM NEMOCÍ - AUTISMUS


Emocionální blok: podle výzkumů, které byly provedeny na toto téma, se říká, že při hledání příčiny autismu je třeba vrátit se do období prvních osmi let života.
Autistické dítě má velmi silné karmické vazby, především k matce. Takové dítě si nevědomě zvolí autismus jako prostředek k úniku z reality. Je pravděpodobné, že v předchozím životě prožilo něco velmi nepříjemného se svou současnou matkou a že nemoc, při níž odmítá veškerou stravu i city, je určitým způsobem pomsty. Je také odmítnutím inkarnace daného člověka.
Duševní blok: autistické dítě se musí smířit s tím, že se rozhodlo vrátit na tuto planetu, neboť zde jistě potřebuje prožít nějaké zkušenosti. Bylo by pro něj velmi dobré, kdyby začalo věřit, že má vše potřebné, aby tomuto životu čelilo, a že překonávat sebe sama a vyvíjet se lze jedině na základě prožitých zkušeností. Rodiče autistického dítěte by se zase měli přestat obviňovat a smířit se s tím, že nemoc je volbou jejich dítěte a že náleží mezi zkušenosti, jimiž musí dítě projít. Jedině ono samo se může jednoho dne rozhodnout, zda svůj postoj opustí. Buď bude pokračovat celý život ve své dosavadní zkušenosti úniku ze života, nebo se rozhodne využít tohoto nového vtělení k tomu, aby prožilo další zkušenosti.
Rodiče mohou sehrát důležitou roli tím, že budou k dítěti chovat nepodmíněnou lásku a dopřejí mu právo rozhodovat se a dělat to, co chce, včetně volby, zda se chce své nemoci zbavit, či nikoli. Je také důležité, aby bližní dítěti sdělili, co prožívají, a aby mu popsali, s jakými obtížemi čelí jeho volbě, aniž by však dítě muselo v důsledku toho cítit vinu.
(Zdroj: moudré knihy a internety)

Fotka uživatele Morgana.

Populární příspěvky z tohoto blogu

JMÉNA S TĚŽKOU KARMICKOU ZÁTĚŽÍ

PRSTY NA RUKOU A PSYCHOSOMATIKA

ANDĚLSKÁ ČÍSLA