VLTAVÍN

VLTAVÍN


Jelikož jediným nalezištěm vltavínu je naše krásná zem, rozhodla jsem se k tomuto kamínku dodat podrobnější informace :)
Vltavín je tektit (kámen mimozemského původu), který vznikl následkem dopadu meteoritu v oblasti České tabule na území České republiky, k němuž došlo někdy před 15 miliony let. Vltavíny se tedy nacházejí na jediném místě světa. Chemické složení vltavínu je jedinečné, a existuje několik teorií týkajících se způsobu, jak se vytvořily. Při dopadu meteoritu dochází k řadě nezvyklých jevů, neboť vzniká obrovský žár a tlak; tektity vlastně jsou něco jako roztavené sklo, které vzniklo při dopadu meteoritu na zemský povrch. Archeologové objevily úlomky vltavínů v jeskynních obydlích pocházejících z doby před zhruba pětadvaceti tisíci lety.
Psychické účinky: Vltavín je svatý grál či smaragd osvícení, jenž spadl z oblohy při duchovní proměně. Způsobuje hluboký a trvalý posun vědomí.
Mentální účinky: na metafyzické úrovni v sobě máme světelné tělo, které obsahuje zakódované informace. Držíme-li vltavín, tyto údaje se uvolňují a způsobují změnu naší mentální struktury nebo její přeprogramování.
Emocionální účinky: vltavín obsahuje velice horkou a rychlou energii, která rychle odstraňuje emocionální odpad - často prostřednictvím slz či jiných projevů emocí nebo zášlehů energie. V emocionální rovině rovněž probouzí hvězdné děti, které touží po bezpečí svého kosmického domova.
Fyzické účinky: pomáhá při léčbě všech fyzických nemocí.
Léčebné účinky: vltavín je diagnostický nástroj. Averze na vltavín nebo zelenou barvu naznačuje emocionální problémy. Ukazuje na hluboký strach otevřít srdce ničím nepodmíněné lásce. Vltavín odemyká skrytý strach, jenž způsobuje duševní i tělesné nemoci. Jakmile o takovém strachu víme a zbavíme se jej pomocí bezpodmínečně projevované lásky, může začít skutečné léčení


Fotka uživatele Morgana.

Populární příspěvky z tohoto blogu

JMÉNA S TĚŽKOU KARMICKOU ZÁTĚŽÍ

PRSTY NA RUKOU A PSYCHOSOMATIKA

ANDĚLSKÁ ČÍSLA