ROZDĚLENÍ TĚLA


Zprava: pravá strana těla je nositelem ženské energie. Souvisí s mateřstvím a ženským počátkem. Pokud Vy sama jste žena, všechno dobré i špatné Vaší matky se u Vás zesiluje a projevuje na pravé straně těla.
Silná pravá strana znamená silný mateřský počátek. Slabá vypovídá o tom, že máte problémy s matkou, s manželkou či se ženským pohlavím vůbec.
Podívejte se na sebe do zrcadla: pravé rameno je níž, na pravé lopatce hrbolek nebo dokonce hrb. Horní část páteře je nositelem láskyplných citů. Cítíte, že matka Vás nemá ráda nebo nepřijímá Vaši lásku, Vaše city nenacházejí u matky odpověď a tak podobně. Tato tíha ohýbá Vaše rameno k zemi.
Pokud je shrbena pravá část zad, znamená to, že máte před matkou pocit viny.
Pokud je snížena pravá část pánve, znamená to, že životní těžkosti a nevyřešené materiální starosti (finanční těžkosti), prožívané Vaší matkou, Vám leží na duši a čekají na osvobození.
Zleva: levá strana těla v sobě nese mužskou energii. Souvisí s otcovstvím a s mužským počátkem. Silná levá polovina těla ukazuje na dobré vzájemné vztahy s otcem.
Slabá nebo nemocná levá polovina těla čeká, až osvobodíte stresy související s otcem nebo jiným mužem.
Abychom vysvobodili stres odpuštěním, pořádně se zamyslete nad svými problémy s rodiči, a když porozumíte, o co jde, zbavíte se problému.
Pojem stresu zahrnuje i pocit studu, stísněnosti, neohrabanosti, uzavřenosti, pocit nepohodlí, neschopnost najít východisko...
Zepředu: přední část těla je výrazem energie citů. Veškeré churavění na přední straně těla souvisí s negativními city, které jste do sebe přijali.
Zezadu: zadní část těla je ve vztahu s energií vůle. Vše to, co potlačuje Vaši vůli nebo ji ničí, ovládá ji, rozleptává, bortí, snižuje, vysmívá se jí - Vám odebírá možnost uspokojování vlastních potřeb a dosažení cíle. Zborcená síla vůle = zborcený život. Zadní část těla, záda nebo páteř představují životní zásady, které dávají životu smysl.
Nahoře: horní část těla znamená energii namířenou do budoucna. Když má člověk strach z budoucnosti, onemocní mu horní část těla.
Dole: spodní část těla znamená energii zaměřenou na minulost. Když byla minulost krutá, onemocní spodní část těla.
(Autor: Luule Viilma)


Populární příspěvky z tohoto blogu

JMÉNA S TĚŽKOU KARMICKOU ZÁTĚŽÍ

PRSTY NA RUKOU A PSYCHOSOMATIKA

ANDĚLSKÁ ČÍSLA