PŘÍZNAKY KLETBY


Drazí, moje články ohledně uřknutí a kletby opět zapříčinily, že jste všichni zpanikařili a začali můj vzkazník zásobovat zprávami o tom, že jste prokletí, jak to poznat a co s tím.
Takže:
1. To, že vám někdo (většinou kartář) sdělí, že jste prokleti, automaticky neznamená, že skutečně jste. ;-)
2. Kletba má určité příznaky, např: stres, nervozita, nespavost, poruchy usínání atd., které se mění v děsivé noční můry, vleklý zdravotní problém bez zjevných známek (lékaři si s ním nebudou vědět rady, nebudou vědět, odkud se u vás vzal), náhlá ztráta práce, finanční problémy, rozpad vztahů (nejen partnerských), nenadálé situace např. máte pocit, že se neustále děje jeden a ten samý děj a vy se začnete domnívat, že máte nekonečnou smůlu. Dějí se kolem vás nevysvětlitelné věci (ve vaší přítomnosti padají obrazy, kříže, praskají okenní tabulky, záhadně se vypínají nebo zapínají elektrické spotřebiče), dotyčný začíná mít pocit, že ho něco ovládá, slyší neidentifikovatelné hlasy, dělá věci, které by za normálních okolností nikdy nedělal. Ti vnímavější cítí, že je nějaká bytost stále provází (nehmotná bytost, egregor).
3. Kletba má tři stupně: 1. myšlenka zlobná vysílaná s přáním, aby se to či ono stalo nebo nestalo, 2. jasně formulovaná negativita se slovy "proklínám tě" a je vysílána na nenáviděnou osobu, 3. jasně formulovaná myšlenka s přáním zabít danou osobu.
4. Pokud kletbu chcete ze sebe sejmout, musíte vždy oslovit mága nebo čaroděje, který je v tom znalý a který vás může od kletby osvobodit jako jediný.
*Morgana*

Fotka uživatele Morgana.

Populární příspěvky z tohoto blogu

JMÉNA S TĚŽKOU KARMICKOU ZÁTĚŽÍ

PRSTY NA RUKOU A PSYCHOSOMATIKA

ANDĚLSKÁ ČÍSLA