POSEDNUTÍ


Člověk může být ovládnut závislostmi, může zeslábnou a stát se závislý natolik, že již jakoby nepatří sám sobě, nemůže se kontrolovat, nemá nic ve svém životě pod kontrolou. Je pro něj těžké se z této situace dostat, protože je ovládnut bytostmi, které mají přikázáno dohnat jej k úplnému šílenství. Tyto bytosti se na něj přilepí, protože čerpají jeho energii, doslova a do písmene jako paraziti, čímž mu mohou ohrozit nejen tělesné, ale i emocionální zdraví.
Existuje mnoho druhů takových nízkých bytostí. Ty, které se například živí negativními emocemi, jako je vztek, nenávist, žárlivost, zášť apod., čekají jen na to, až se člověk emočně vytočí a přímo v tento okamžik se na něj pověsí. Emoce tohoto ražení jsou pro tyto bytosti tím impulsem, dle kterého si vybírají jedince. Tak jako predátor v přírodě vždy jde po nejslabším kousku ve stádě.
Démoni, což jsou nízké bytosti bez světla, které vznikly z temných myšlenek a činů lidí, se živí energií, kterou od člověka dostanou. Ovšem démon vás neposedne jen tak, musíte s ním jakoby "rezonovat". Platí tu zkrátka fakt, že stejné přitahuje stejné. Lidé, kteří v sobě sami nosí temnotu a kteří jsou naplněni zlem, hořkostí, zlostí, násilím, jsou ovládáni různými závislostmi, mají defekty ve své auře apod., jsou pro démony nejsnazším cílem. A posednutí je tu. Může se usadit ve vědomí nebo do konkrétní tělesné části.
Existují ovšem i uměle vytvoření démoni, kteří jsou na někoho sesláni skrze kletbu nebo černými magickými praktikami. Aby se pak daný člověk mohl démona zbavit, nestačí mu jen poslat jej pryč. Je třeba povolat osobu - exorcistu, který vás této bytosti či bytostí zbaví.
Démoni jsou stále hladoví, jejich hlad je neutišitelný, proto neustále bloumají vesmírem nebo se drží při zemi a hledají si nové hostitele.
*MORGANA*


Populární příspěvky z tohoto blogu

JMÉNA S TĚŽKOU KARMICKOU ZÁTĚŽÍ

PRSTY NA RUKOU A PSYCHOSOMATIKA

ANDĚLSKÁ ČÍSLA