MINERÁLY A ZVĚROKRUH


Níže uvádím příklady kamínků, které jsou připisovány k jednotlivým znamením zvěrokruhu. V mnohých knihách a zdrojích se dozvíte, že k vašemu znamení jsou přiřazeny i jiné, než které uvádím já. Nezačněte okamžitě hysterčit, že tedy nosíte jiné druhy, že je to špatné, že vás to nějak ovlivní. Dost často - obzvláště slabší jedinci - řešíte věci, které nemají takovou důležitost, jak se může na prvý pohled zdát.
Obecně platí, že nemusíte mít nastudované vlivy daného minerálu, zda je v naprosté kompatibilitě s tím, že jste narozeni třeba v březnu a ne v Máji. Kámen si vás vybírá v obchodě sám, takže pokud vás nějaký v krámku osloví ať už barvou, tvarem, velikostí, neustále vás k němu něco vnitřně táhne, oči se k němu bez přestání vracejí, pak vězte, že to znamená, že si jej máte koupit. Taky neřešte, zda se kameny nošené při sobě nějak vzájemně ovlivňují. Každý kámen má svou energii, kterou taky vysílá a vám dodává přesně to, co má, páč není blbej a staletími v přírodě do sebe natahal tolik moci, o které vy nemáte ani tušení. Věřte jim trošku, v opačném případě nemá smysl se na ně ani spoléhat. V obchodě já osobně dávám přednost kamenům v přirozené podobě, pokud je to možné, tzn. neopracovaným, ne tromlovaným (vyhlazeným). Ty totiž neprošly tolika rukama a opracováním nenabraly do sebe energii druhých lidí a neztratily tolik ze své původní síly.
Kamínky je ale potřeba hned po koupi doma očistit (páč do sebe nachytaly hnus z obchodu; jen si vemte, kolik lidí je mělo v rukou) a následně pak taky pravidelně cca jednou za měsíc, což znamená, že je naložíte přes noc do osolené vody (opět neřešte druh soli ani vody ;);) ), pak je necháte na svitu slunce či měsíce (úplněk nejlepší) uschnout, ony se tím nabijí a pak vám lépe slouží. Pokud namáčet šutýrky nechcete, tak je stačí opláchnout pod tekoucí vodou a dát nabít.
SKOPEC: rubín, hematit
BÝK: smaragd, růženín, lapis lazuli
BLÍŽENCI: horský křišťál, akvamarín, citrín
RAK: měsíční kámen, chalcedon, smaragd
LEV: jantar, diamant
PANNA: tyrkys, achát, karneol
VÁHY: opál, avanturín, jadeit, nefrit
ŠTÍR: topaz, granát, beryl
STŘELEC: ametyst, tyrkys
KOZOROH: onyx, záhněda
VODNÁŘ: safír, malachit
RYBY: akvamarín, měsíční kámen, ametyst

Fotka uživatele Morgana.

Populární příspěvky z tohoto blogu

JMÉNA S TĚŽKOU KARMICKOU ZÁTĚŽÍ

PRSTY NA RUKOU A PSYCHOSOMATIKA

ANDĚLSKÁ ČÍSLA