LEV V DATECH: 24-26. ČERVENCE



Lidé narození ve znamení Lva jsou obvykle sebejistí. Ti, kteří se narodili v tento den, se ale potýkají s nejistotou. Zda zvolí cestu trápení, nebo se nad takové problémy povznesou, je věcí každého z nich. Jsou-li odhodlaní, dokážou se přes problém přenést a svůj potenciál naplnit, pokud ale dovolí, aby se jim do života vkradl stín pochybností, nikdy nestanou ve světle ramp. Jsou konzervativní, milují historii a mají velké předpoklady pro výzkumnou práci. Pravděpodobně se zajímají o studium rodinné genealogie.
Motto: Ze Slunce vyzařuje sebedůvěra, stejně si musím počínat i já.
Planety: Slunce
Klíčová slova: inteligentní, uctivý, odvážný
24. ČERVENEC
Tito lidé působí vyrovnaným a sebejistým dojmem, ovšem pod tímto povrchem se skrývají pochybnosti o sobě samém a kritický pohled. Okolí je vnímá jako pohotové, zapálené a inspirující jedince, sami však natolik promýšlejí svá rozhodnutí, že občas bez varování změní směr, a tím zmatou ostatní. Je-li tento den vašim dnem narození, máte dvě možnosti: buď budete dál tuto vaši vlastnost přičítat své rozpolcené povaze, nebo v sobě tento destruktivní hlas, který vám komplikuje život, dokážete umlčet.
Motto: Merkur mě nabádá, abych umlčel negativní hlasy a nadobro se jich zbavil.
Planety: Merkur a Slunce
Klíčová slova: tvořivý, bezprostřední, vřelý
25. ČERVENEC
Lidé narození v tento den neustále něco zkoušejí, a i když ve svém vlastním snažení pokaždé neuspějí, nepřestávají být idealisty. Nikdy se nenechají odradit. Díky svému romantickému založení nebývají praktičtí, jsou však veselými společníky a každému dokážou zlepšit špatnou náladu - pokud ji nevyvolávají sami svým idealismem, který může způsobit nejeden problém. Přistupujete k životu s vervou, nicméně měli byste být občas praktičtější. Udržíte tak věci ve větší rovnováze.
Motto: Venuše a Slunce mi společně pomáhají chránit můj idealismus.
Planety: Venuše a Slunce
Klíčová slova: pozitivní, rozhodný, milující
26. ČERVENEC
Ti, kteří se narodili 26. 7., mají na okolí velký vliv a těší se vážnosti jak v rodině, tak v práci. Jsou ambiciózní a soutěživí. Aby dosáhli svého, velmi tvrdě pracují, nicméně občas bývají obviňováni z toho, že jsou bezohlední a omezení. V soukromém životě dokáží být milujícími jedinci. Snadno a hluboce se zamilují, málokdy se však partnerovi odevzdají beze zbytku. To může vyvolat pocit nedůvěry a skončit rozchodem. Dejte partnerovi více možností, aby zjistil, že i vy jste zranitelní.
Motto: Vliv Pluta mi umožňuje znovu začít a ostatním přiznat, jaký skutečně jsem.
Planety: Pluto a Slunce
Klíčová slova: vytrvalý, silný, romantický

Fotka uživatele Morgana.

Populární příspěvky z tohoto blogu

JMÉNA S TĚŽKOU KARMICKOU ZÁTĚŽÍ

PRSTY NA RUKOU A PSYCHOSOMATIKA

ANDĚLSKÁ ČÍSLA