KLETBA


Kletbu může narozdíl od zlého pohledu, očarování a pošeptání provést pouze profesionální mág. Kletba tedy nemůže vzniknout nevědomě nebo náhodně - provádí se úmyslně a cíleně.
Zatížení kletbou je vždy doprovázeno černým rituálem, provádí se za určitých podmínek, ua použití určitých materiálů a zaříkadel. Velmi často užívá mág potraviny, alkoholické nápoje, osobní věci dané osoby, jakož i vlasy, nehty nebo fotku.Rituál většinou provádí mág sám, v mnoha případech ovšem také s osobou, která se na něj obrátila, aby někomu uškodila.
Zaříkadla jsou negativně naladěná slova a výroky, která přinášejí mocný účinek. Dalo by se také říci, že jsou to modlitby temné strany.
Existují kletby, které nejsou účinné příliš dlouho a po nějaké chvíli se samy uvolní, ovšem v každém případě mají následky, jež musejí být v průběhu delšího časového období lékařsky a energeticky ošetřovány. Existují také těžké kletby, které mohou účinkovat po mnoho životů. A existují i takové, které se dědí nebo předávají dále prostřednictvím jména.
Kletba s sebou přináší zpravidla mnohé nemoci a utrpení, jejichž příčina není zjevná. Postižení lidé běhají od jednoho doktora k druhému, ale nikdo jim nepomůže.
Jak zdolat černou nemoc:
V Rusku se tento stav označuje jako černá nemoc. Může se projevovat různými způsoby a stále znovu se měnit; projevuje se duševním nebo tělesným bolem. V prvním případě se člověk uzavře; ztratí zájem o život, dostane depresi, bezdůvodně truchlí. Dokonce ani jeho oblíbené zaměstnání mu nepřináší žádné uspokojení a emocionální projasnění. Nese v sobě pocit tíhy; všechno se mu zdá šedé a nevýznamné, až má jen jedno přání: ukončit svůj život. Typické je zde autoagresivní chování, což znamená, že trpí různými závislostmi nebo se sám fyzicky poškozuje.
Metoda otáčení vejcem nám může pomoci demaskovat kletbu v tomto životě, ale také kletbu, kterou jsme si přinesli z minulých životů. Aby došlo k jejich uvolnění, musí člověk nejdříve nakreslit ve vzduchu tři velké vertikálně propojené osmičky a dotyčného do tohoto symbolu postavit, aby se kletba znovu dostala do našeho prostoru a času. Jakmile jste nakreslili tři osmičky, kletba se nachází přímo v nich. Zatímco se dotyčný postaví do symbolu, spojí se na všech rovinách s touto kletbou. Prožívá při tom zpravidla velmi nepříjemný pocit tíhy, což mu zároveň signalizuje, že kletba je tady. Poté vzniká pocit osvobození a lehkosti. Pokud tento pocit nenastoupí, pak zatím kletba není ještě zcela uvolněná.
Jak se zbavit démonů:
Spolu s kletbou se vytvoří černý mrak, který pak visí nad dotyčným a zatemňuje jeho život. Z tohoto černého mraku vznikne nízká bytost, démon, který při každé nabízející se příležitosti zkouší dostat tohoto člověka pod svou kontrolu, manipuluje jím a negativně jej programuje.
Často nestačí pouze poslat démony pryč. Mnozí léčitelé dělají chybu, když se snaží poslat démony do světla. Démoni totiž do světla odejít nemohou: nemohou snést pohled světla, protože jsou stvořeni z temných myšlenek a činů lidí. Zastupují druhou stranu našeho duálního vesmíru. A tuto temnou stranu nemůže člověk prostě přeměnit ve světlo, i když by se nám to velmi líbilo. Nicméně je vždy dobré zacházet se vším a s každým - i s démony - s láskou.
Démonů se můžete zbavit pouze s pomocí disciplíny, pevné vůle a připravenosti změnit svůj život k lepšímu. Pokud démoni již nemají žádný podnět k tomu, aby u člověka zůstali, daného člověka opouštějí. Tímto způsobem se neosvobodí pouze daný člověk, ale také démon dostává šanci transformovat se.
Strážce:
Žijeme v duálním vesmíru, to znamená, že všechno má obrácenou stranu, a všechno se děje ve stále vyváženosti. Kdo se zabývá zrušením černé magie a posedlosti, měl by se nejdříve zabývat zákony vesmíru.
Při kletbě vzniká vazba, kterou pak démoni mezi činitelem a obětí upevní. Pro ohlídání kletby jsou vytvoření strážci. Zpravidla se jedná o čtyři strážce, kteří jsou umístěni do čtyř světových stran. Strážci patří k nižším elementálům, kteří nedisponují svobodnou vůlí, nýbrž jen úkolem, který jim je určen a který v tomto případě zní: dohlížet na kletbu.
Kletbu můžeme zdědit:
Kletby můžeme zdědit. Proto je důležité, abyste se, než přejdete ke zrušení kletby, ptali také na tento aspekt. Zvláště lehce se může kletba dědit díky jménu. Může se jednat o příjmení, ale také o křestí jméno, které se například dědí. Je zajímavé, že umíněnější rodiče na rodinné tradici lpí, tím je kletba těžší.
(Zdroj: moudré knihy a internety)

Fotka uživatele Morgana.

Populární příspěvky z tohoto blogu

JMÉNA S TĚŽKOU KARMICKOU ZÁTĚŽÍ

PRSTY NA RUKOU A PSYCHOSOMATIKA

ANDĚLSKÁ ČÍSLA