JASNOVĚDĚNÍ

JASNOSLYŠNOST: znamená "jasné slyšení". Jde o schopnost přijímat mimosmyslové signály, jako je slovo, zvuk nebo věta. Lidé, mající tuhle schopnost, jsou schopni slyšet věci, které jsou míněny, ale nejsou vysloveny nahlas. Tito lidé se řídí svým vnitřním hlasem a naslouchají mu. S jasnoslyšností souvisí telepatie.
JASNOVIDNOST: jasnovidci vidí minulost, přítomnost i budoucnost a umí své vize přetlumočit. Jasnovidnost doslova znamená "jasné vidění". Lidé oplývající touto schopností vidí zřetelně to, co se druzí snaží před okolím skrýt. Jsou naladěni na vizuální symboly, sny a psychické vize způsobem, jaký si většina lidí nedokáže ani představit. Tato schopnost je nutná k výkladu tarotu.
EMPATIE: neboli vcítění je schopnost, díky níž se daný člověk dokáže naladit na emocionální zkušenosti člověka nebo místa. Cítí postoje, emoce, zdravotní potíže lidí, problémy, nálady... Dokáže číst vzpomínky předmětů nebo místa. Poznají, zda je daná osoba či místo požehnané či prokleté a to bez toho, že by se dané věci či osoby museli dotknout. Stačí jim držet ruce nad daným člověkem či věcí a vše vycítí.
INTUICE: jde o schopnost pohotového vhledu a rychlého pochopení nebo poznání. Intuitik si jen málokdy dělá starosti, protože dokáže úžasně odhadnout povahu člověka a jen zřídkakdy se mýlí v situacích a záležitostech, které nastanou, což může být lidem, se kterým žije, protivné. Intuitici jsou sebejistí a mají logické uvažování. Správně se rozhodují a bývají přirozenými vůdci. Ostatní lidé se na ně velmi často obracejí s žádostí o pomoc, podporu či radu.
(Abych předešla zbytečným dotazům: ano, mám vše výše uvedené. Proto si klidně na fb vložte jako profilovku hroší prdel, vaše problémy, pichlavé oči, zahořklost nebo třeba sklony k pomluvám cítím na dálku ;)

Fotka uživatele Morgana.

Populární příspěvky z tohoto blogu

JMÉNA S TĚŽKOU KARMICKOU ZÁTĚŽÍ

PRSTY NA RUKOU A PSYCHOSOMATIKA

ANDĚLSKÁ ČÍSLA