JAK SI SPOLU ROZUMÍ (VODNÁŘ)


VODNÁŘ + BERAN
V ložnici je čeká spousta legrace a skotačení. Problémy mohou nastat, když se jeden z nich pokusí druhého do něčeho nutit, neboť ani jeden z nich nedovede tolerovat dominantního partnera. V sexu jsou oba nápadití a shodnou se i v jiných oblastech. Energický Beran stejně nakonec převezme vedení. Vynikající šance jak pro kratší, tím spíš pro dlouhodobější vztah.
VODNÁŘ + BÝK
Vášnivého, prudce sexuálně založeného Býka silně vyvádí z míry Vodnářův ledabylý přístup k sexu. Býk nechce přítele, nýbrž pohlavního druha, zatímco Vodnář mívá až příliš velký sklon dělat si ze svého sexuálního partnera kamaráda. Vodnář se také příliš zajímá o společenský život, než aby mohl vyhovovat Býkovi, který nade vše miluje domov. Nevyhnutelné budou časté konflikty mezi povahami dvou cílevědomých lidí, kteří neznají kompromis. Z dlouhodobého hlediska špatné vyhlídky.
VODNÁŘ + BLÍŽENCI
Vodnář pravděpodobně převezme dominantní postavení vůči Blížencům, kteří se ochotně podřídí jeho sexuálním přáním. V ložnici je čeká nevázané veselí a jen výjimečně pocity tlaku či neúnosných vášní. Lehce vzrušiví a proměnliví Blíženci shledávají Vodnáře stabilizujícím prvkem svého života. Pokud se Blíženci začnou zajímat o Vodnářovy venkovní aktivity, pak už jim nestojí v cestě vůbec nic. Zajímavý vztah, fascinující manželství.
VODNÁŘ + RAK
Emocionální Rak Vodnáře rozčiluje tím, že je pro něj sex tak důležitý. Vodnář dává přednost chladnějším vášním a věcnějšímu přístupu. Časem se Vodnář začne cítit jako v obklíčení a Rakova nezlomnost a oddanost se mu začne protivit. Rak následkem toho zatrpkne a začne cítit, že je odmítán. Milostný vztah čeká řada potíží, manželství velmi vážné problémy.
VODNÁŘ + LEV
Tak z této kombinace může vzejít příšerný chaos, ačkoli z počátku se zdá, že slibuje vzrušující dobrodružství. Hlavní problém: Lev je založený spíše tělesně, zatímco Vodnář se více zajímá o duši. Vodnář odmítá zahrnovat Lva oním sexuálním zbožněním, které lidé narození ve Lvu vyžadují. Oba jsou nezávislí; Vodnář nesnese jakýkoli pokus Lva o jeho ovládnutí. Po sexuální stránce si rozumí, avšak ostatní problémy jsou příliš výbušné na to, aby jim mohla láska dlouho vydržet.
VODNÁŘ + PANNA
Mezi těmito dvěma nejiskří mnoho sexuální přitažlivosti. Oba mají spíše intelektuální pohled na svět, upřednostňují duševní činnost před tělesnou. Jejich vztah není ani vzrušující, ani podnětný, neboť po erotické stránce potřebují oba spíše povzbuzení. Střízlivá a praktická Panna má kromě toho sklon velkorysého a štědrého Vodnáře neustále kritizovat. Jejich poklidný vztah se ještě více zklidní až do bodu mrazu a totální nudy. Manželství by mohlo přežít jedině na základě společných zájmů mimo prostor ložnice.
VODNÁŘ + VÁHY
Oba jsou vřelá, citlivá, sexuální stvoření. Záliba Vah v erotických hrátkách je přesně to, čeho je třeba k získání Vodnářovy srdečné účasti. Každý z nich velmi uspokojivě naplňuje fyzické požadavky druhého. Mají společné i jiné zájmy: oba se vyžívají v přepychu, mají rádi hudbu a umění vůbec a vesele utrácejí peníze. Prognóza hovoří o vzrušujícím milostném vztahu a mimořádně šťastném manželství.
VODNÁŘ + ŠTÍR
Štír je natolik žárlivý a panovačný, že se s tím Vodnář prostě nemůže vyrovnat. Vodnářovi je sex očividně tak lhostejný, že se Štírovy agresivní vášně zvrátí až v sadismus. To pochopitelně ještě více podnítí Vodnáře k tomu, aby hledal štěstí mimo domov - a mimo dohled Štíra. Milostný vztah bude krátký, natožpak manželství.
VODNÁŘ + STŘELEC
Oba jsou nepředvídatelní, energičtí a aktivní milenci, což jim zaručuje šťavnatá jednání v ložnici. Jejich široké sexuální zájmy nepostrádají živou představivost a povedou k realizaci těch nejsmělejších představ. A mají dobré předpoklady i v jiných oblastech, oba jsou společenští, rádi vyrážejí ven z domu a jsou zajímavými, neposednými lidmi, kteří nebudou žárlit na soukromý život druhého. Výborní partneři jak do krátkodobého, tak i dlouhodobého uspořádání.
VODNÁŘ + KOZOROH
Zdrženliví milenci - po sexuální stránce je tato kombinace dle všeho odsouzena k zániku. Kozoroh vstupuje do fyzického vztahu s maximální opatrností a Vodnáře takový přístup asi moc nerozjede. Kozoroh pak považuje Vodnáře za chladného a netečného. Vodnář naopak nedovede usedlého, praktického, panovačného Kozoroha pochopit. Vztah mezi nimi samozřejmě vzniknout může, ale nikam nepovede.
VODNÁŘ + VODNÁŘ
Obdivuhodně si vyhovují. Oba jsou vynalézavými milenci a vzájemně se tělesně i duševně povzbuzují před, při i po pohlavním styku. Po sexuální stránce je to tedy trefa do černého. Avšak nedochází mezi nimi k hlubšímu citovému zaujetí. Oba jsou příliš racionální, praktičtí a umírnění. A mají spoustu vedlejších zájmů. Přesto se jedná o příjemný vztah a zdravé manželství.
VODNÁŘ + RYBY
Sexuální důvěrnosti se mezi nimi brzy promění v emocionální přetahování s pocity ublížení a nedorozuměními, jak vystřiženými z laciných rodinných seriálů. Citlivé Ryby začnou být na Vodnářovi silně závislé a neustále vyžadují důkazy jeho absolutní lásky. Vodnář se naopak cítí omezován a svazován chapadélky příliš oddaných Ryb. Často mívají zcela odlišné zájmy a úmysly. Jejich vztah může začít slibně, ale nikam se nevyvine.
(Zdroj: moudré knihy a internety)

Fotka uživatele Morgana.

Populární příspěvky z tohoto blogu

JMÉNA S TĚŽKOU KARMICKOU ZÁTĚŽÍ

PRSTY NA RUKOU A PSYCHOSOMATIKA

ANDĚLSKÁ ČÍSLA