HAVRAN - POSEL Z DRUHÉHO BŘEHU

HAVRAN - POSEL Z DRUHÉHO BŘEHU
Málokteré zvíře má tak výraznou symboliku, jako ponurý havran. V období prodlužujících se podzimních nocí se zastavíme nad jedním z tradičních posvátných zvířat našich předků, kterým je havran. Jaká symbolika jej obklopuje a co může přinášet za skrytá poselství, například když se nám zjeví ve snu?
V germánské mytologii byli havrani průvodci nejvyššího boha vědění a magie Ódina, kterému nosili zprávy z celého světa. Nutno říci, že havrani jsou vskutku nesmírně inteligentní zvířata. Dokáží napodobovat zvuky ostatních zvířat a lidská slova a sdělovat si navzájem, kde se ukrývá potrava.
Havran je tedy v prvé řadě symbolem mysli, vědění a inteligence.
V legendách severoamerických Indiánů jsou havrani hrdinové kteří pomáhají lidstvu. Pro některé kmeny byl havran nositelem světla, který se vynořuje z prapůvodní temnoty při stvoření světa.
Havran je také znám jako strážce tajemství a duchovní učitel.
Duchovní symbolika havrana
Havran k nám přilétá s rozšířeným vědomím a hlubší porozuměním. Pomáhá nám proniknout srdce druhých lidí a zakoušet jejich pocity. Přináší nám výzvu, abychom se začali transformovat na bytosti více světů (multidimenzionální) a vypudili jsme svoje vnitřní démony.
Pokud se ukáže havran jako znamení, znamená to, že ve vzduchu visí magie. Něco se chystá. Všímejte si svých snů, zejména těch hlubokých a barevných.
Havran jako čarodějnický pomocníček
Volejte ducha Havrana, abyste si ujasnili záležitost, vztah nebo duchovní cestu.
Havran dokáže pomoci s vyléčením bolestného dětství a navrácením nevinnosti.
Pokud jste ztratili kontakt s magií, havran vám dokáže navrátit pocit úžasu ze světa a pomoci manifestovat vaše přání.
Havran je dobrým léčitelem těla i duše v nouzi.
(Autor: Noira)

Fotka uživatele Morgana.

Populární příspěvky z tohoto blogu

JMÉNA S TĚŽKOU KARMICKOU ZÁTĚŽÍ

PRSTY NA RUKOU A PSYCHOSOMATIKA

ANDĚLSKÁ ČÍSLA