ARCHANDĚLÉ - KDY KTERÉHO VOLAT


Archandělé řídí naše strážné anděly a představují jeden z devíti typů andělů (k nimž patří andělé, archandělé, knížectva, síly, mocnosti, panstva, trůny, cherubové a serafové). Z těchto devíti forem se na pomoci Zemi a jejím obyvatelům nejvíce podílejí andělé a archandělé.
Archandělé jsou větší a mocnější než andělé. Nejsou fyzičtí, ale když se na ně naladíte, jsou velice dobře hmatatelní, slyšitelní a viditelní. Jako nefyzické nebeské bytosti nemají pohlaví; avšak jejich zvláštnosti a typické vlastnosti jim dodávají mužskou nebo ženskou energii a osobnosti.
Zde je seznam nejznámějších archandělů s jejich typickými vlastnostmi, abyste se mohli lépe rozhodnout, na koho se obrátit:
Ariel - její jméno znamená "Lvice Boží". Léčí divoká zvířata a životní prostředí a pomáhá jim.
Azrael - jeho jméno znamená "Jemuž pomáhá Bůh". Léčí smutek a pomáhá těm, kdo utěšují zarmoucené.
Gabriel - její jméno znamená "Posel boží". Gabriel pomáhá a uzdravuje během početí, těhotenství a porodu. Léčí úzkost související s tvůrčími projekty a zvláště pomáhá rodičům, žurnalistům a řečníkům.
Cadkiel - jeho jméno znamená "Boží spravedlnost". Léčí paměť a myšlení.
Chaniel - její jméno znamená "Boží sláva". Uzdravuje ženské cykly a pomáhá s jasnozřivostí.
Jeremiel - jeho jméno znamená "Milost Boží". Léčí city a pomáhá nám bilancovat svůj život, abychom mohli odpustit a plánovat pozitivní změny.
Jofiel - její jméno znamená "Boží krása". Jofiel léčí negativitu a chaos a vnáší krásu a řád do našich myšlenek, domova, na naše pracoviště i na další místa.
Metatron - původně prorok Enoch. Léčí poruchy učení a dětské záležitosti a pomáhá s novými indigovými a krystalovými dětmi.
Michael - jeho jméno znamená "Ten, který je jako Bůh". Zbavuje nás strachu a očišťuje od negativity.
Raguel - jeho jméno znamená "Přítel Boží". Vnáší harmonii do všech vztahů a pomáhá napravit nedorozumění.
Rafael - jeho jméno znamená "Ten, který léčí". Rafael uzdravuje fyzické nemoci lidí a zvířat a vede léčitele i ty, kteří se jimi chtějí stát.
Raziel - jeho jméno znamená "Tajemství Boží". Léčí duchovní a duševní bloky a pomáhá nám s výkladem snů a vzpomínek z minulých životů.
Sandalfon - původně prorok Eliáš. Uzdravuje agresivní sklony, pomáhá hudebníkům a při používání hudby při léčení.
Šamuel - jeho jméno znamená "Ten, kdo vidí Boha". Léčí úzkost, přináší všeobecný mír i osobní klid a pomáhá najít ztracené předměty, situace a lidi.
Uriel - jeho jméno znamená "Bůh je světlo". Léčí zášť a neochotu odpouštět a přináší nám poznání a nové myšlenky.
(Zdroj: moudré knihy a internety)



Populární příspěvky z tohoto blogu

JMÉNA S TĚŽKOU KARMICKOU ZÁTĚŽÍ

PRSTY NA RUKOU A PSYCHOSOMATIKA

ANDĚLSKÁ ČÍSLA