ARCHANDĚL URIEL

Archanděl URIEL

 jméno Uriel znamená "Boží oheň" a je spojován s rubínovým paprskem. Jako jeden z nejmocnějších archandělů je andělem přítomnosti a dokáže odrážet nepředstavitelné světlo Boží. Je spojován s elektřinou, bleskem, hromem a náhlými činy. Bývá znázorňován, kterak drží svitek (obsahující informace o životní pouti určitého člověka) nebo nese nějaké břemeno. Boží světlo šířené Urielem umožňuje dosáhnout osvícení. Toto osvícení je životně důležité pro všechny, kdož sešli ze své cesty. Rubínový paprsek by se proto měl používat, kdykoli se cítíme opuštění, ustrašení a odmítáni nebo když se nás zmocňují sebevražedné myšlenky.
Tělesné spojitosti: pohlavní a rozmnožovací orgány; reguluje uvolňování adrenalinu do krve, krevní oběh, svaly, nohy, chodidla, kyčle. Zbavuje tělo jedovatých látek tím, že odstraňuje ochablost. Hřeje. Zvyšuje tělesnou energii a zastavuje ochablost. Posiluje schopnost naslouchat moudrosti těla. Nepoužívejte v okamžicích vzteku nebo při nemocech spojených s vysokým krevním tlakem, otoky, záněty, vzrušením, hyperaktivitou, horečkou nebo vředy.
Citové a duševní souvislosti: posiluje aktivitu, zvyšuje milostnou touhu a žádostivost. Přináší životní sílu, odvahu a vytrvalost. Dodává novou energii procesům, které stagnují nebo se vlečou. Obnovuje chuť k životu. Odstraňuje strach. Uvolňue vzorce chování, které jsou spojené s chorobnou posedlostí sebou samým.
Duchovní souvislosti: učí, jak zvládnout hmotný svět. Přináší duchovnost do každodenního života.
(zdroj: moudré knihy a internety)





Populární příspěvky z tohoto blogu

JMÉNA S TĚŽKOU KARMICKOU ZÁTĚŽÍ

PRSTY NA RUKOU A PSYCHOSOMATIKA

ANDĚLSKÁ ČÍSLA