ARCHANDĚL JOFIEL

Archanděl JOFIEL

 je archandělem moudrosti. Jeho paprsek - žlutý - se nazývá slunečním. Jeho jméno znamená Boží nádhera.
Paprsek archanděla Jofiela pomáhá opětovně dosáhnout radostného přístupu k životu. Jofiel umožňuje spojení člověka s vlastním já ve vyšších dimenzích. Lze ho vnímat jako kosmický žebřík. Dokáže okamžitě uzdravit fragmenty duše, rozptýlené v důsledku šoku, strachu nebo těžké nemoci. Mezi jeho dary patří moudrost, zápal, intuice, vnímavost, radost, požehnání a osvícení duše. Jofiela lze povolávat, když potřebujeme zahnat pocit nízké sebedůvěry, ochablosti nebo duševní mlhy.
Tělesné spojitosti: slinivka břišní, solar plexus, játra, žlučník, slezina, žaludek, nervový systém, trávicí systém a kůže. Posiluje barvy, tóny a energii. Odstraňuje celulitidu a jedovaté látky. Navrací radost ze života. Léčitelé ho používají k léčbě artritidy, ztuhlosti svalů a omezení pohyblivosti.
Citové a duševní spojitosti: duševní čilost, zlepšení učení, stimulace intelektu. Pomáhá při koncentraci, přináší trvalé povznesení, svobodu, smích a radost. Zvyšuje schopnost sebeovládání, sebedůvěru, zlepšuje konverzaci. Odstraňuje stydlivost a brání duševnímu zmatku.
Duchovní spojitosti: přináší osvícení duše, posiluje spojení s vyšším já a s anděly.
(zdroj: moudré knihy a internety)


Populární příspěvky z tohoto blogu

JMÉNA S TĚŽKOU KARMICKOU ZÁTĚŽÍ

PRSTY NA RUKOU A PSYCHOSOMATIKA

ANDĚLSKÁ ČÍSLA