ARCHANDĚL HANIEL

Archanděl HANIEL

 je archanděl božské komunikace prostřednictvím jasného vnímání. Je to anděl válečník. Tyrkysový paprsek archanděla Haniela vám dodá sílu a vytrvalost ve chvíli, kdy na vás padne slabost. Bude vás provázet vidinami, osobními zjeveními a zdánlivě náhodnými událostmi spojenými s anděly. Je ochráncem duše.
Barva: tyrkysová
Tělesné spojitosti: brzlík, krk, působí příznivě při dýchacích potížích, znovu aktivuje zesláblý imunitní systém. Pomáhá při únavě, problémech s tělesnou hmotností, vysokým krevním tlakem, bolestí krku, ztuhlým krkem, bolestmi hlavy, nervovými problémy a závratí.
Citové a duševní spojitosti: přináší citovou svobodu a víru ve vlastní skryté síly. Konejší nervy a funguje jako přirozený uklidňující a tišící prostředek. Pomáhá při citových bouřích tím, že dokáže uvést emoce do rovnováhy. Pomáhá proti návalům paniky a při upřímné konverzaci.
Duchovní spojitosti: rozšiřuje duchovní obzory a překonává životní překážky. Zlepšuje schopnost channellingu a komunikaci se strážnými duchy a anděly. Zlepšuje intuici.
(Zdroj: moudré knihy a internety)


Populární příspěvky z tohoto blogu

JMÉNA S TĚŽKOU KARMICKOU ZÁTĚŽÍ

PRSTY NA RUKOU A PSYCHOSOMATIKA

ANDĚLSKÁ ČÍSLA