ANDĚLÉ ČTYŘ SVĚTOVÝCH STRAN


Archanděl RAFAEL - má na starost východ, který je bránou k duchům, pochopení, srozumitelnosti a osvícení. Je to světová strana nových počátků, inspirace, pochopení a kreativity, úsvitu a jara, nového zrození a dětství. Hmotné zastoupení na oltáři: vonné tyčinky, pírka nebo zvonky.
Archanděl MICHAEL- má na starost jih, který je bránou k hmotnému, důvěře a nevinnosti. Je to světová strana vitality, poledne a horkého slunce, léta a dynamického růstu, mládí a vášně. Hmotné zastoupení na oltáři: svíčka, lampa s éterickým olejem nebo obrázek slunce.
Archanděl GABRIEL - má na starost západ, který je bránou k emocím, inspiraci, intuici a změně. Západ je světová strana spojená s introspekcí, večerem, podzimem a dospělostí, prohlubováním a zráním. Hmotné zastoupení na oltáři: voda, zrcadlo nebo obraz měsíce.
Archanděl URIEL - má na starost sever, který je vstupní bránou pro mysl, znalosti, moudrost, filozofii, náboženství, vědu. Je to světová strana noci, zimy, moudrosti a proměny, odhazování nepodstatného, aby se odhalila podstata. Hmotné zastoupení na oltáři: krystaly nebo náboženské obrazy, které vás inspirují.


Populární příspěvky z tohoto blogu

JMÉNA S TĚŽKOU KARMICKOU ZÁTĚŽÍ

PRSTY NA RUKOU A PSYCHOSOMATIKA

ANDĚLSKÁ ČÍSLA