8 RUNA WUNJO

8 RUNA - WUNJO
Šťastné číslo: 8
Název: WUNJO
Symbol: sláva
Hláska: W
Strom: jasan
Léčivá rostlina: len
Živel: vzduch
Význam: poskytuje klidné myšlení, vylepšuje sebevědomí a potlačuje odpor
Je to runa spojená s úspěšným zakončením úsilí. Značí správné vyřešení obchodních a majetkových problémů. Neměly by se objevit vážnější potíže při vašem konání.
Věštecký význam
Symbolický význam runy WUNJO je radost, uspokojení, sláva a štěstí. Dosáhneš dobrých výsledků a tvůj svazek bude zdařilý. Upevníš kolegiální vztahy. Dosáhneš popularity. Vzdej se individualismu. Čekají tě vítězství nad překážkami. Měj smysl pro humor. Bud věrný.
Dosáhneme-li nějakého cíle, je to dobrý důvod k oslavě. Sdílená radost se násobí a po požití dobrého nápoje je pocit štěstí, harmonie a soudržnosti ještě silnější. Severská mytologie popisuje Ódinovo sídlo, Vallhalu, jako místo, kde se hrdinové-bojovníci, které přinášejí Valkýry na okřídlených koních přímo z bitev, ve kterých padli, celé dny cvičí v boji, aby pak večer mohli (poté, co jim Ódin vyléčí utržená zranění) hodovat a pít v nekonečných oslavách.
Po dlouhé oslavě v našem světě je ovšem pocit radosti zatlačen do pozadí, většinou únavou a nevolností. Runa Wunjo může předpovídat úspěch v současném konání a radost z něj, ale také to, že úkol, který si nabíráme, je pro nás příliš velký a nebudeme jej schopni splnit. Také varuje před nemírným užíváním omamných látek.
Pokud si vytáhneme runu v řádné pozici – slibuje štěstí v našich aktuálních záležitostech. Čeká nás radost, veselí, smích a blahobyt.
Obrácená pozice – místo štěstí a radosti přináší neštěstí smutek, poraženecké nálady.
Druhý Aett náleží Heimdallovi, Ódinovu synovi, strážci Ásgradu. Tyto runy symbolizují pasivní prvky, to s čím se pracuje a takové skutečnosti, které jsou mimo aktivitu člověka.
(Zdroj: Lastura)




Populární příspěvky z tohoto blogu

JMÉNA S TĚŽKOU KARMICKOU ZÁTĚŽÍ

PRSTY NA RUKOU A PSYCHOSOMATIKA

ANDĚLSKÁ ČÍSLA