7 RUNA GEBO


Šťastné číslo: 7
Název: GEBO
Symbol: dar
Hláska: G
Strom: jasan a jilm
Léčivá rostlina: maceška
Živel: vzduch
Význam: pomáhá při léčení sexuálních nemocí a odstraňování energetických bloků
Runa značí nejenom dary hmotné, ale i nehmnotné v podobě lásky či nově nabitých zkušeností. Dárce, který obětuje něco svého ve prospěch obdarovaného, si jej zavazuje a obvykle předpokládá, že dar nezůstane neoplacen. Runa také může vyjadřovat soucit a velkorysost.
Věštecký význam
Symbolizuje dar, výměnu, sjednocení a také sexuální styk. Věštba předpovídá přínosné spojení sil pro dosažení společného cíle. Abys dosáhl úspěchu, začni harmonickou spolupráci. Vyvaruj se konfliktů, lakoty a závisti.
Dar je odedávna aktem velkorysosti, ale také spojení, smlouvy. Dárce, který obětuje něco svého ve prospěch obdarovaného, si jej zavazuje a obvykle předpokládá, že dar nezůstane neoplacen. Runa Gebo je předzvěstí obchodních smluv, partnerských (manželských) vztahů nebo přátelství.
Následkem zvyku, podle kterého obdarovaný musí dar oplatit stejně nebo více hodnotným, docházelo v minulosti ke spojování rodů manželským svazkem, aby se předešlo postupnému chudnutí díky neustále rostoucí hodnotě vyměňovaných darů. Jistým druhem daru je i služba, pomoc v nesnázích, kterou může runa Gebo slibovat, popřípadě nás k ní vybízet.
Pokud si vytáhneme runu v řádné pozici – je velmi pozitivní, její poselství je dar, úspěch, pohostinství, velkorysost a blahobyt.
Obrácená pozice – je to nerovnováha energií, nespokojenost frustrace, faleš a nenávist.
(Zdroj: Lastura)


Populární příspěvky z tohoto blogu

JMÉNA S TĚŽKOU KARMICKOU ZÁTĚŽÍ

PRSTY NA RUKOU A PSYCHOSOMATIKA

ANDĚLSKÁ ČÍSLA