5 RUNA - RAIDHO


Šťastné číslo: 5
Název: RAIDHO
Symbol: jízda, cesta
Hláska: R
Strom: dub
Léčivá rostlina: pelyněk
Živel: vzduch
Význam: snaha změnit nezdravý životní styl, runa rytmu a tance
Raidho se vyslovuje přesně jako české R. Je to cesta, jak ve smyslu fyzickém, tak ve smyslu duchovním. Doporučuje se neváhat se zásadním rozhodnutím. Cesta vždy symbolizuje změnu prostředí nebo návyků. Jestliže jsi ve fázi čekání, odstraň si zatím z cesty všechny možné budoucí překážky.
Věštecký význam
Runa symbolizuje pohyb, cestu k cíli a rytmus. Svou situaci nejlépe zvládneš činem a silou vůle. Vydej se na cestu! Jediná věc, na kterou musíš dávat pozor, je hlas vlastního svědomí. Zaposlouchej se do hlasu přírody. Poznej její rytmus i rytmus svého vlastního Já a nastane správná chvíle pro čin. Jestliže budeš konat proti vlastnímu svědomí, čeká tě porážka.
Cesta vždy symbolizuje změnu prostředí nebo návyků. V minulosti se cestovalo zejména za obchodem a proto můžeme říci, že runa předpovídá nalezení správného směru a vykročení tam, kde nás čeká zisk – finanční nebo duchovní, záleží na souvislostech.
V duchovní oblasti půjde zejména o výměnu informací. Dalším významem této runy je sex, opisovaný seveřany jako jízda místností. Tento výklad je naprosto logický – sexuálním spojením většinou něco získáme, ať už pocit uspokojení nebo konečné “ano” milované bytosti. Runa nám tedy doporučuje neváhat a “jít do toho”.
Pokud si vytáhneme runu v řádné pozici – znamená, že přišel ten správný okamžik – ať už jde o začátek nového projektu, cílené práce nebo vnesení jasna a pořádku do záležitosti, které jsme již dost dlouho odkládali.
Obrácená pozice – je nutné odložit podnikání, jednání na úřadech. Pozor abyste nesešli z té správné cesty.
(Zdroj: Lastura)



Populární příspěvky z tohoto blogu

JMÉNA S TĚŽKOU KARMICKOU ZÁTĚŽÍ

PRSTY NA RUKOU A PSYCHOSOMATIKA

ANDĚLSKÁ ČÍSLA